Daca nu ai fi o persoana importanta pentru tatal tau poate ca nu te-ar fi invitat. faptul ca nu mai e cu mama ta nu inseamna sa ignori invitatia.
eu cred ca ar trebui sa mergi.
in ziua cand mama ta o sa gaseasca pe cineva o sa trebuiasca sa accepti ca acesta e cursul lucrurilor.
indiferent cu cine stai trebuie sa iti amintesti ca ambii parinti sunt ai tai si ca te-au crescut.
si de aceea merita atentia ta.
mama ta ar trebui sa incerce sa gandeasca la rece si sa se obisnuiasca.
bafta, si sa te duci la nunta.
Ar fi frumos din partea ta sa mergi, iar mama ta probabil mai are sentimente pentru el ca altfel nu-mi explic. Daca s-au despartit amiabil n-ar trebui sa reactioneze asa, sunt amandoi parintii tai.
E cea mai mare greseala pe care o poate face un adult...sa isi puna copilul la mijloc intr-o despartire.
Mi se pare ca mama ta da dovada de foarte multa imaturitate si egoism.
Trebuie sa faci ce vrei tu si ce crezi tu ca e mai bine pentru tine.
Nu TU ai divortat de tatal tau si el nu de TINE s-a despartit.
E dureros, ok.
Dar nu e ok ca mama ta sa te puna practic sa alegi intre el si ea si sa considere ca nu iti pasa de ea. Practic pune pe umerii tai toata responsabilitatea... urat.
Totusi e tatal tau, eu cred ca ar trebui sa mergi si cred ca mama ta ar trebui sa inteleaga asta
Va multumesc mult pentru sfaturi! O sa incerc sa fac in asa fel incat sa o linistesc si pe mama mea...