Salutare agness! Ai putea asculta muzicile tale preferate sau altele vesele si sa canti cu ele.O zi frumoasa sa ai
Muzica,la mine e soluţia. Ascultă una care să te liniştească..Mergi cu cea mai bună prietenă/cel mai bun prieten pe afară,staţi pe o bancă şi glumiţi, ia-te cu vorba, dacă poţi chiar să dormi la o prietenă. Te vei elibera de stres când vei fi în alt loc. Dacă ai un animăluţ de companie, joacă-te cu el, va trece timpul mai repede şi te vei bucura cu cel mic .
Eu când am aşa probleme, mă gândesc la un psiholog, chiar mama celei mai bune prietene e psihologul şcolii la care învăţ. şi poţi apela la acea persoană, cu încredere!
Nu ştiu, încearcă să îţi ocupi timpul cu lucruri care te fac să zâmbeşti.Nu spun acum că ceea ce mă face pe mine fericită, te poate face şi pe tine. dar SPER că te-am ajutat :* .
Hugs >
Eu cand am probleme cu familia acult muzica ma linisteste minunat si ma face sa gandesc pozitiv, eu cand am probleme ma gandesc sa fumez sa imi fac de cap etc dar nu e bine sa nu faci nici o prostie, asculta muzica si gandeste-te la persoana iubita. Sper sa ti se rezolve cat mai repede problemele. Ceau
anonim_4396 întreabă: