| paceandlove a întrebat:

Sunt foarte suparata, azi am acceptat sa stau cu un baiat, care nu-l iubesc eu iubesc un baiata care s-a mutat in alt oras pentru a juca fotbal si m-a durut foarte tare.Am acceptat sa stau cu acel baiat pentru ca luase un 10 la mate si nu voiam sa il intristesc, eu eram suparata ca mi-a atras atentia o profesoara ca nu eram atenta, ce sa fac eu nu-l iubesc dar nu veau sa-l ranesc, ajutorrrrrrrrrr P.S nu vr gen a spune-i ca nu simti nimic funda:X

Răspuns Câştigător
| Dariusuu a răspuns:

Spune-i că-i vrei doar binele, și că vrei cel mai bun pentru el.

Lăngă tine poate nu e fericit de aceea îi dai ocazia să se fie liber.

Probabil va fi puțin dezamăgit dar într-o bună zi te asigur eu că va înțelege.

Viața merge înainte.
Ai grijă de tine.

4 răspunsuri:
| Keilly a răspuns:

Eu spun sa nu complici lucrurilewinkingDaca nu iti place de el nu trebuie neaparat sa rupi de tot legatura cu el, puteti ramane prieteni. happy

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Ai spus că te-a durut despărţirea de acel băiat care s-a mutat, atunci dacă nu îl iubeşti pe acesta de să-l faci şi pe el să-l doară. Mai bine spune-i acum, decât să laşi timpul să treacă, apoi poate fi şi mai dureros pentru el şi mustrări de conştiinţă pentru tine. Cât despre varianta de ai propune să fiţi prieteni, nuştiu dacă e bună, dacă el are sentimente pentru tine, cum va putea să fie prieten, aceasta la fel îi poate provoca durere aflânduse în preajma.