| Cristina788 a întrebat:

Sunt geloasă pe toate colegele mele care au un iubit, eu nu am parte de niciunul, sunt atât de geloasă încât le doresc să moară, mă enervez când le văd cu iubitul.
Mă înroșesc de nervi.
Cum să fac să mă calmez?

17 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Gasesti un castravete ieftin la piata

| darrio2007 a răspuns:

Nu ai parte de niciunul pentru ca esti cam ciudata. Dupa ce am citit cateva din intrebarile tale, cred ca ai ceva probleme de socializare. Ai un mod ciudat de a tine pe cineva langa tine. Mai ales aia cu degetul si cu prietenul tau.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce varsta ai?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Aoleu, pai cum sa vrei sa moara? De unde pana unde?

Daca chiar vrei un iubit (oarecare) se rezolva. Mergi si cauta pe la coltul blocului, sigur gasesti un disperat pe acolo.

De unde stii ce relatie au colegele tale cu asa zis iubiti ai lor? Nu stii. Nici ele poate nu stiu cu adevarat.

Cand o sa fie cazul de un prieten si pentru tine, o sa fie. Dar nu vad cum ar sta cineva langa altcineva care ar vrea sa le moara colegele dintr-un asemenea motiv? Adica... daca stai sa te gandesti, nu e logic putin? :/

| Mosotti a răspuns:

Pai nu mai fi! E o prostie, ce vina au alea ca tu n-ai iubit. Incearca sa te controlezi, ca altceva nu ai de facut, sa realizezi ca e o prostie ce faci. Ca si daca mor alea tu tot n-ai, deci oricum n-ar rezolva problema.

Si ce esti asa disperata sa ai iubit pana la urma? Chiar nu inteleg. Ce ai impresia ca e mare chestie?! Si daca n-ai ce?
O sa ai mai in colo oricum, toti au la un moment dat.

| LoveSleep a răspuns:

Du-te la psiholog pana nu impingi pe cineva in fața metroului.

| TFL a răspuns (pentru LoveSleep):

laughing) elliot roger, nu zice bine vii în bucurești și arunci orice fata în fata metroului dar nu stiu daca mai iesi viu de acolo sau poate cine stie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-le si tu geloase pe ele cu ceva. Oricum e bine ca recunosti, recunoasterea e un pas spre rezolvare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ha-haaa, tooo-ți au iuu-bii-it si- tu- nu aaa-iiii! Hahahahahahahahahhahahahahhahhahahahahah laughing laughing laughing laughing laughing laughing
Chiar si pisica mea are un pisic...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Xanax

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta nu ar trebui să fie prioritatea ta principală în viață, ci prioritatea ta principală ar trebui să fie învățatul, apoi să te realizezi pe plac profesional iar abia apoi îți poți căuta un prieten.
Nu încerca să fi în rând cu turma doar de dragul turmei. Dacă te grăbești poți face alegerea greșită și poți regreta apoi.

Răspuns utilizator avertizat
| TFL a răspuns:

Iar o intrebare fara rost, o fata daca încearcă ea sa isi faca un prieten inevitabil reușește, lucruri stau altfel invers, ma rog, problema e la tine ai așteptări mari de la un băiat și nu ai sa reușești cel mai probabil sa iti faci

| 2420 a răspuns:

Eu am 28 de ani și sunt virgin din păcate deci te inteleg perfect deoarece mie mi se pune un nod in gât de fiecare dată când văd pe stradă cupluri care se sărută?

Te înțeleg perfect din păcat dar trebuie să îți ocupi timpul liber cu altceva și să nu te mai gândesti la acest lucru.

Vezi ce filme îți plac, ce gen de cărți preferi, pur și simplu trebuie să îți ocupi timpul liber cu altceva ca să nu te mai gândesti la acest lucru.

| TFL a răspuns (pentru 2420):

Cel puțin ti ai gasit cu ce sa iti omori timpul, tu viata NU MAI Ai oricum, macar numai zi la toti problema ta ca e penibila rau

| Denyx16 a răspuns:

Trebuie să arăți groaznic de nu ai un iubit, e imposibil ca o fată să nu aibe iubit în generația asta.
Înseamnă că ești urâtă de fug și nălucile de tine dacă nu ai un iubit.

| vali5 a răspuns:

Draga mea ai putea sa fi mai deschisa sa incerci sa fi mai prietenoasa cu lumea si sa iti cauti pe cineva cu care chiar iti place sa stai si sa zici ca cu el vr sa iti imparti viata