Nu pot sa-mi imaginez cum de numa dupa 5 luni ti-ai dat seama ca esti insarcinata? Nu ti-a intarziat menstruatia de nu ai observat? In legatura cu mama ta, nu a procedat corect. Cu 21 de milioane nu o sa faci mare lucru. Tot ce poti sa faci este sa te rogi la Dumnezeu caci numai cu El si cu voia Lui ai sa treci si peste asta.
Daca inca esti eleva la ZI si vei fi si in momentul nasterii vei beneficia de INDEMNIZATIE PENTRU CRESTEREA COPILULUI in valoare de 600 lei pe luna timp de 2 ani si alocatia copilului de 200 lei pe luna pana la 2 ani.
Din punct de vedere legal, bunicii ca intretinatori nu te pot da afara din casa, daca te dau afara din casa poti merge la Protectia Copilului si ii poti reclama.
Chiria difera de la oras la oras dar cu 800 de lei pe luna nu prea iti ajung. Probabil ca va trebui sa cauti de munca la cateva luni dupa nastere.
Treci pe la medicul de familie. Nasterea si tratamentul pre si post natal sunt gratuite.
Eu cred ca singura solutie e sa te rogi la dumnezeu sa te ajute...ca atfel nu vad nici o solutie.nu ai unde sa stai.banii nu iti ajung pentru nimic nu poti munci dupa ce nasti deci.
N-a zis nimic de chiuretaj. Nu cumva ai citit gresit "Acum cateva zile mi-am facut curaj"? ca si eu am facut din intamplare aceeasi confuzie.
Apropo, am citit undeva cat asteptam sa intru la un cabinet medical ca daca esti eleva sau studenta primesti 8 milioane pe luna pentru ingrijirea copilului, daca te hotarasti sa il faci. Du-te la medicul tau de familie si intereseaza-te, e imposibil sa nu ai ceva facilitati la varsta ta. Pe langa asta, daca tatal e major, ai dreptul la pensie alimentara, indiferent daca el vrea sau nu acel copil.
Pai bunicata te da afara doar pentru ca ii e frica de bunicatu? adica, cum vine asta, daca nu aveai copil, supravietuiai tu, dar asaaa...zic ca bunicii tale si mai ales mamei tale ar trebui sa le pese mai mult, macar cere-i si tu bani mamei tale, pana reusestti sa te descurci, si intreab-o de ce nu-i mai pasa, adica, chiar daca ai 18 ani tot esti a ei.
Bună.
Urât din partea ta că mă prostești în față.
Așa ai scris inițial, nu o dată am citit postarea ta, ai revenit asupra ei modificând un pic conținutul!
Pa, pa.
Incearca sa renunti la anul acesta de scoala si gaseste-ti ceva de munca,speranta moare ultima,mama ta va intelege si sunt sigura ca bunica ta te va ajuta, o poti ruga sa-ti faca de mancare, astfel vei scapa de o grija. Copilul te va ajuta satreci peste toate.Ai grija de tine.
Bună.
Nu a fost nicio confuzie din cele scrise de ea!
Scuze că te-am confundat pe tine cu ea!
Pa, pa.
Du-te la directia de asistenta sociala in fiecare judet sunt centre maternale.afli maim multe acolo
Trebuia sa te iti pui intrebarile astea si multe altele inainte sa iti dai jos chiloteii.Imi cer scuze ca vb asa dar sincer nu am cum sa vb altfel cand vad ca pe unele nu va duce capul. Zice bine Allrc24, dupa astia cu capul pe umeri nu va uitati, aaa am uitattt nu's destul de coool pentru voi ii credeti pe toti pampalai si inapti, eh asta e.
Sfaturi:
1) Cautati de munca cat mai repede, ca sa strangi bani pentru o nastere ( nu e chiar asa de ieftina parca de la 40 in sus)
2) Adu pe lume sarmanu copil ca nu merita sa sufere din cauza tampeniilor tale.
3) dupa parerea mea ar fi bine sa vb cu bunicul tau oarecum sa te mai pasuiasca.(Desi sunt convins ca nu o sa iti faca nimic. Orice "dur" are un coltisor de suflet)
4) daca vrei sa stai cu chirie... nu stiu sigur daca ai cum sa lasi undeva copilul pe la vreo casa de copii (asta pana strangi bani ca sa ii asiguri macar un adapost).
SAaauuuu incearca sa gasesti unu care sa te accepte cu tot cu copil. 2 la pret de 1
Nu vezi ca e intr-o situatie complicata daca tu ai fi in locul ei ce ai face? Nu sti cum e! Si prietena mea cand avea 12 ani se simtea jenata ca toate vetele isi bat joc de ea ca nu mai e virgina! A vrut sa faca greseala asta dar i-a venit capul pe umeri! Asa ca tu nu mai comenta si mai bine ajuta fata decat sa zici vorbe aiurea!
Cat de rau imi pare ca am vazut acest msg al tau atat de tarziu si mai rau imi pare cand vad cate persoane rautaciase iti dau sfaturi...pacat sper ca esti bine acum. sper ca nu ai dat copilul afara. Dumnezeu este deasupra tuturor si orice problema are o solutie...chiar daca intarzie sa apara.niciodata sa nu iti pierzi speranta.o sa primesti o sansa si ajutor.dar acele femeii care raman in strada cu mai multi copii ce fac? oameni buni? sa ii dea la case de copii? ganditi cu inima si nu iti pierde credinta intodeauna cand exista vointa si optimism gasesti si solutii.pasrteaza-ti mintea lucida si nu te lasa. poti lucra pe net. poti merge la studio de chat. poti face imobiliare din care poti avea noroc sa castigi bani frumosi si destul de repede..solutii sunt.nu luati decizii pripite si nu face azi ce maine poti regreta!
What tu vorbesti serios? un copil care naste un copil sfatuieste-te cu bunica sa iti mai dea niste bani mai strangi pana nasti si du-te la un camin cv de genu cu copilu asa o sa te chinuiesti si pe tine si pe bietul copil ca nu are nici o vina. Ce o sa faci mai tarziu o sa ajungi sa stai in strada? sa dai copilului tau sa manance din gunoi du-te cat mai repede la un camin gasesteti un servici stabil faci bani si ai cu ce sa iti cresti copilu daca nu vrei sa til ia statul.Sacrificate pentru el ca e suflet nevinovat sau du-te in Italia la mama ta cu el dupa ce o sa nasti te va intelege ea a zis asa de suparare dar o mama nu-si lasa copilui si nepotul la greu. Sper ca ti-am fost de folos, si sper ca ma-i ascultat si ca faci chiestia asta nu pentru mine ci pentru copilul tau. iti doresc o nastere usoara si tot binele din lume.
Cum puteti vb de un avort in 5 luni? Hai sa va zic ceva, avortul se face pana in 3 luni...fie...acum cum esti? ai nascut, esti ok?