Opinia mea este ca ambii sunt niste cocalari bombardieri
Non valori!
Problema este ca si tu asculți manele si de la manele si masini ți-se trage că te atrage tatuaje
Dacă cauți un rocker cu servici cult o sa re respecte...
O sa te cultive... O sa se ocupe de cultura ta si de tine sa te facă să devii cu adevărat o valoare reală nu una superficială bling bling
Pt că are un alt sistem de valori
Spirituale etice morale...
Fa-ti alt iubit, dar de data asta unul care sa nu aiba prieteni cocalari sau jigodii care sa te jigneasca sau vorbeasca pe al spate.
Este evident ca iubitul asta al tau te tine din alte motive, fiindca in realitate nu a dat doia bani pe tien si pe faptul ca alalalt te-a jignit si ti-a vorbit atat de urat, ba chiar sa mauzat pe seama ta.
Iar tu, tine gurita inchisa si mai lasa tupeul, fiindca provocand golanii risti sa-ti terfeleasca numele sau chiar sa te bata.
Dar îl iubesc ca pe ochii din cap.
Ce înseamnă că îl iubești? Că ai nevoie de el? Da, ești de vină. Îți satisfaci cu el o nevoie. Ai nevoie de el ca de un obiect cu care îți satisfaci o nevoie. Se numește iubirea de obiect.
Te ține doar să își bată joc de tine, și să te fu_ă când are chef.
Sunt destui ca lumea...
Ăla nu e iubit, fată dragă. Pentru că nu te iubește. Citește încă o dată ce ai scris și îți dai seama singură. Dă-i brânci rapid. Nu ești de vină.
Începusem efectiv să cred că eu sunt de vină...de asta am vrut sa cer si părerea altora
El e de vină. Nu tu.
Fata mea, pentru ce mai stai cu el? Papucii și adio! N-ai ce sa stai cu un asemenea specimen.