| alex495 a întrebat:

Sunt impreuna cu o fata de 2 luni aproape si inca o simt nesigura pe ea ( nu neaparat cu relatia), pe ea insusi. Cum as putea sa o ajut?

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Mihaita2002 a răspuns:

Spune-i mai des ca tii la ea si ca o iubești si incerca sa aflii care e motivul...pur si simplu vorbeste cu ea despre asta...
Poate colegii mei de pe TPU au alte variante, sa le scrie aici

| alex495 explică (pentru Mihaita2002):

Daca i as spune prea des esenta cuv s ar duce naibii. Uneori de ex ea nu si da frau habar n am. Imi spune ca nu stie ce sa zica inapoi. Nu stie ce sa ma intrebe s-a.m.d

| Adrian08Daniel1989 a răspuns:

BUNA
Din acest punct de vedere, poate ai sa razi sau sa ma crezi nebun (stai linistit nu ma supar) dar raspunsul este sa te rogi la Dumnezeu este singurul care poate da vindecare de orice stare iar cand zic orice ma refer la toate. Iata niste exemple biblice

Isaia 40:31 Dar cei ce se încred în Domnul îşi înnoiesc puterea, ei zboară ca vulturii; aleargă, şi nu obosesc, umblă, şi nu ostenesc.

Proverbele 4:20-22 Fiule, ia aminte la cuvintele mele, pleacă-ţi urechea la vorbele mele! Să nu se depărteze cuvintele acestea de ochii tăi, păstrează-le în fundul inimii tale! Căci ele sunt viaţă pentru cei ce le găsesc şi sănătate pentru tot trupul lor.

Dragule as putea sa o tin toata ziua cu multe dar singurul lucru care este posibil tine si de versetul de mai sus. Vreau sa intelegi ca orice lucru care pare incert (in cazul nostru nesigur) vine de la cel rau iar cand zic asta nu glumesc.
Te rog sa consideri doar o clipa ceea ce am zis si doar gandeste logic.
pentru mai mult ajutor cauta pe FB pe Tony Berbece si intreaba-l ceea ce ai zis si poate sa te ajute mai mult crede-ma.

O zi buna iti doresc