| vladutz_8053 a întrebat:

Sunt impreuna cu prietena mea de 5 luni, iar de cateva zile nu prea ne mai intelegem mai deloc. Ea imi vorbeste in sila si nu mi-a mai spus te iubesc de o saptamana(mi-a spus ca nu ii place sa spuna te iubesc). Suntem foarte orgoliosi amandoi, uneori prea rau si nu cred ca este un lucru bun. Tin la ea si nu vreau sa ne despartim. Ce sa fac? sunt disperatsad

Răspuns Câştigător
| FucktheSystem a răspuns:

1. Nici mie nu imi place sa spun "te iubesc" pentru ca e o minciuna, iubesti cu adevarat pe cineva cand ti-ai da viata oentru el, si nu am simtit inca sentimenul asta.
2. Daca o placi cum este ea lasa din orgoliul tau si lasa pe ea sa fie cum este mai orgolioasa.
3.Te-ai gandit ca poate vrea sa te puna la incercare sa vada daca ti la ea si cand are zile mai proaste, sau poate chiar are niste zile mai proaste...

16 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Trebuie s-o recuceresti.Lasa orgoliile prostesti si afla ce a suparat-o.

| ELLSSA a răspuns:

Vladutz,fi barbat!happy
Dureros cand persoana iubita nu iti mai spune ceea ce simte.Frumos ar fi sa va spuneti amandoi in fiecare zi.Nu ai cum sa nu iti placa a spune,a simti si a arata acest lucru.
Rau este ca sunteti atat de orgoliosi amandoi.Dar trebuie sa lase si unul de la el, astfel nu o sa rezistati impreuna.
Incearca sa lasi si de la tine, macar ceva timp.Vezi cum se comporta si atunci...
Daca nu se fac schimbari in comportament, chiar imi pare rau de relatia voastra.

| BlackMetalIsMyLife a răspuns:

Off...incearca sa o intrebi daca tine cu adevarat la tine... spune-i ca o iubesti si daca nu mai simte nimic pentru tine sau daca are pe altcineva sa iti spuna ca asa e cel mai bine.Incearca sa o intrebi mai pe ocolite.De exemplu ii poti povesti ceva de genu : Un amic de-al meu x s-a despartit de curand de prietenasa pentru altcineva x si ea nu mai tinea la el incearca apoi sa o intrebi ceva de gennu : u ti la mine? cat de mult :? apropo iubita : tu ti la fel de mult la mine cum tineai la inceput? incearca sa fi mai tandru cu ea poate are o perioada ''naspa'' Succes :*big hug pupiciooooiii:X:X nu mai fi suparat ca sunt fete frumoase pe tot pamantu`hee hee :*>big grin

| DeeDee a răspuns:

Offcrying ori s-a plictisit de tine, ori o sufoci prea tare. Asta in cel mai rau caz. E posibil sa fie suparata din alte motive.
In fine. Trebuie sa discuti cu ea, sa o intrebi daca i s-a intamplat ceva, daca puteti sa rezolvati impreuna problema. Sunteti iubiti, poate conta pe tine.

Si doar pentru ca nu ti-a mai spus "te iubesc" de o saptamana, nu te panica in halul asta. "Te iubesc" isi pierde semnificatia daca il auzi zilnic. Sa fim seriosi. Daca nu ti-o spune, nu inseamna ca nu te iubeste, inseamna ca "te iubesc" e ceva special pentru ea, asa cum ar trebui si sa fie.

Apropo, tu de cat timp nu i-ai mai spus ca o iubesti?

| vera_5828 a răspuns:

Mda cred ca cam aveti amandoi acelasi caracter, daca nu faceti compromisuri sa mearga relatia o sa va despartiti, incearca sa aflii originea problemei.Sunteti majori ar trebui sa gasiti o cale de mijloc.

| ZEU93 a răspuns:

Eu cred ca s-a plictisit de tine sad Daca relatia nu merge nu forta nota happydar daca o sa vezi o schimbare de comportament in urmatoarele zile inseamna ca a avut o perioada mai proasta.

| МŶĶÁŶ a răspuns:

Bai baiatule! Daca te trateaza cu indiferenta inseamna ca nu mai e interesata. Nu o mai baga in seama si o sa te placa la nebunie

| Rafael_3371 a răspuns:

Incearca sa faci lucruri noi cu ea. Spune-i tu ei te iubesc.Cumparai flori. Incearca sa ii captezi atentia. daca nu merge intreab-o de ce se comporta asa cu tine.

| MillzBya a răspuns:

Eu cred ca ori nu mai tine la tine ca inainte si probabil s-a plictisit intr'un fel sau altul de relatia voastra (de exemplu poate a devenit prea monotona)...ori s-a intamplat ceva care sa o faca sa se indeparteze de tine (de exemplu nu i'ai acordat destula atentie sau ii place de altcineva). Iar despre chestia cu "nu ii place sa spuna te iubesc" e un lucru ciudat pentru ca iti dai seama ca atunci and iubesti cu adevarat o persoana ai vrea sa'i spui asta in fiecare secunda si ai vrea sa stai tot timpul alaturi de ea. Vorbeste neaparat cu ea si spune'i ca ai observat ca ceva s-a racit intre voi zilele astea, iar daca se face ca ploua, spune'i ca tu chiar tii la ea si daca s-a intamplat ceva, sa-ti spuna. Totul depinde numai de tine si de felul in care o sa vorbesti cu ea. Multa bafta si lupta pentru ea daca o iubesti cu adevarat happy

| SmileeBaby a răspuns:

Si mie mi`s-a intamplat. crezi ca ar fi putut cunoaste pe cineva care sa ii placa?

| tzze a răspuns:

Nu e prima oara cand vei avea in fata o fata care sa te raneasca,si crede-ma ca nu inseamna ca nu tine la tine daca nu iti spune "te iubesc",plus ca inseamna enorm pentru o femeie sa spuna cuiva "te iubesc"...e ca si atunci cand vrei sa spui "mama"... nu poti spune asta oricui,e ceva ce trebuie sa simti si mai ales sa fi sigur ca o spui persoanei potrivitepoate ea crede ca nu esti persoana potrivita pentru ea. Tot ce te pot sfatui e sa iti pastrezi calmul si sa iesiti undeva (doar voi doi) si sa vorbiti despre relatie,ce mai simte pentru tine.iar daca despartirea va fi alegerea ei nu incerca sa o convingi sa nu faceti asta, pana la urma lumea nu se termina la o femeie, succes amice!

| andrei_4094 a răspuns:

Pentru ce trebuie sa-ti zica cineva Te iubesc zilnic? Dupa un timp devine enervata treaba asta si intra in rutina. Nu mai are farmec.

Daca nu va intelegeti unul pe altul n-aveti sanse happy

Serios acum, trebuie sa intelegi si ce motive ar avea sa se distanteze de tine, cu ce ai gresit, a cunoscut pe altcineva, ce s-a intamplat etc.

Discutati si voi, noi astia de pe aici nu va cunoastem nici relatia voastra nici pe voi. Mai degraba va pot ajuta prietenii comuni.

| adrian_3940 a răspuns:

Isi bate joc de tinewinking s-a saturat de tine sau nu te mai vrea...

| nik0l a răspuns:

Vorbeste cu ea, e mai bine sa va spuneti ceea ce nu va convine. sti fetele mai au periooade in care se cearta cu toti si nu le convine nimic. cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ea si sa ajungeti la un acord comun, poate nu e nimic serios decat o stare pe care o are

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai Vladutz, adevarul e ca fata nu mai vrea sa fiti impreuna. Poate nu iti place ca sunt putin mai directa dar nu are rost sa o luam pe ocolite. Cine stie? Poate a aparut altul in viata ei, poate efectiv nu mai simte acelasi lucru ca la inceput, nu stiu. Oricum problema nu pare sa fie la tine pentru ca pari baiat bun thinking Nu mai amana! Vorbeste deschis cu ea pe tema asta si roag-o sa fie sincera pentru ca meriti!

| babyliciousalexaa a răspuns:

Of...iubirea asta. draga vladutz daca intr-adevar o iubesti lupti pentru ea ...acum e nevoie sa fi tare si sa ii arati ce pierde functioneaza crede-ma.In primul rand trebuie sa stai de vorba cu ea cand o prinzi intr-o stare mai buna nu exagera intreband-o doar o data si e de ajuns. Spune-i ce simti pentru ea iar ea daca este o fata care te merita iti va zice daca simte sau nu ceva pentru tine.Nu e frumos sa iti bati joc de nimeni si daca o face nu te merita clar.si app lumea este plina de fete asa ca viata merge inainte nu disperawinking dragoste cu sila nu merge.Bafta