| malishka93 a întrebat:

Sunt impreuna cu un baiat de 1 an jumate, in tot timpul asta am fost fericiti, am petrecut clipe minunate.De 4 luni eu sunt in Portugalia si au inceput certuri din ce in ce mai dese, a inceput putin sa bea din cauza ca ii este foarte greu si vrea sa ma duc acasa.Imi propune sa am duk acasa si nu stiu ce sa fac, sa las parintii si acest trai ca sa fiu cu dinsu sau sa mai rabdam putin? ce ma sfatuiti? fiind in locul meu ce ati face? ati risca sau nu? simt ca daca ma duc acasa voi fi din nou fericita.ne iubim si am mai trecut prin multe impreuna, ambii avem 18 ani!

3 răspunsuri:
| Aly28 a răspuns:

BunahappyEu te sfatuiesc sa ramai cu familia(mai ales daca va intelegeti bine),si sa mai astepti. Poate cine stie,nu l-ai cunoscut cu adevarat pe acest baiat(sunt pers care nici dupa o intreaga casnicie nu se cunosc)si nu iti lasa viata in mainile lui,mai ales ca esti destul de mica. Certuri vor aparea si daca sunteti impreuna,adica faci cum vrea el, si daca mi-ai spus ca a inceput sa bea, sa nu ajunga mai tarziu sa te loveasca.Inclina in balanta viata pe care o ai acum, si imagineaza-ti cum va fi cu el,(gandeste-te daca e gelos, etc).happy

| lulu_5281 a răspuns:

Cine iubeste rabda. Cred ca acel prieten nu ste destul de matur ca sa te inteleaga. Nu bea din cauza ta, ci a prietenilor, a anutarajuluiEu nu i-as face pe plac deoarece cred ca ai plecat cu un scop in Portugalia.si trebuie sa-l realizazi. Daca revii vor fi iarasi certuri: ce ai facut? Cu cine ai umblat? si altele de genul ăsta.

| capsunica_8366 a răspuns:

Unii spun ca distanta ucide,ucide sentimentul de iubire,dar mia mi-a spus cindva iubitul meu ca nu-i adevarat, distanta dincontra, apropie si mai mult 2 persoana,ucide altceva,la fel si la voi,nu conteaza ca esti departe,daca va iubiti totul va fi bine,daca sentimentul e atit de puternic ve-ti depasi orice greutate iesita in caela voastra,daca el te iubeste trebuie sa aiba rabdare si sa te astepte,sa nu lase acel altceva care distruce o relatie sa patrunda intre voi,iubirea e mai presus decit orice! iar tu,tu gandeste-te ce vreai,daca simti ca esti gata sa faci acest pas,fal,daca nu mai asteapta,important e sa vezi ce doreste inima ta, ea si doar ea stie raspunsul! succes si bafta, sper sa se rezolve problema!