Parerea mea e ca nu este in regula ca ea sa nu iti ureze "la multi ani", avand in vedere ca esti partenerea baiatului ei de 4 ani de zile. Nu stiu daca sa o consideri o problema neaparat, insa e bine sa ai in vedere lucrul asta pe viitor, in relatia cu ea. O problema in adevaratul sens al cuvantului ar fi fost daca nu iti ura el la multi ani, nu parintii lui, desi da, nu e in regula ce s-a intamplat, dar, pana la urma, tu ai o relatie cu el si nu cu maica-sa.
Deocamdata, esti in postura de "hoata". Ai furat baietelul mamei de linga ea. Ea simte asta. De aici se trage in orice relatie mult cunoscuta antipatie intre soacre si nurori si intre soacre si gineri. Deci, nu te astepta la cine stie ce din partea ei. Oricum, cu el te mariti daca e sa fie, nu cu ea.
Eu zic sa ignori. Posibil sa nu stie si conteaza daca el merita sa fii cu el. Un timp parintii vor accepta aceste lucruri.
Cred ca soacra mea nici nu stie cand imi e ziua, si nu ma deranjaza asta cu absolut nimic.
Nu va mai faceti probleme din tot felul de rahaturi.
Depinde de relatia ta cu ea. O fi uitat femeia sau ti-o fi zis inainte sa pleci si a considerat ca nu e cazul sa iti spuna iar