Nu imi plac deloc acel gen de parinti, sa ii stie copilul de frica inca de mic, sa ascunda tot, ei nu se gandesc ca mai tarziu ai putea face o greseala fatala si ai putea veni cu burta la gura de la 13-14 ani doar pentru ca ti-a fost frica sa le spui, infrunta`i cu fruntea sus, spune-le despre nota, nu te speria, si incearca sa le explici ca nu vor rezolva nimic daca te bat sau daca te cearta, nota va ramane aceiasi.
Ar trebui sa-i spui ca ai luat S se mai intampla sa mai avem scapari, si eu sunt o eleva foarte buna si mereu luam FB si la un test am luat S le-am spus parintilor si nu a fost nici o problema se poate intampla la oricine. Mai grav este sa nu le spui decat sa le dai testul.
Buna,nu e capatu lumi ca ai luat un S, daca le zici tu din propria initiativa fara sa ai lesi pe ei sa descopere eu unu zic ca nu o sa iti faca nimica, toti mai gresim nu sumtem roboti sa fim perfecti.
Da,doar ca ma intreaba de ce nu am fost atenta si ca trebuia sa invat iar ei sunt super opsedati cu cartea!
Spunele pur si simplu ca iti pare rau si ca o sa te straduiesti mai mult pe viitor, cat despre motivul "de ce nu ai stiut"...le spui ca ai invatat din ce nu trebuie...eu unu nu-ti tare recomand minciuna, si daca ai de gand sa ai minti sa nu le spui ceva gen: ne-a dat din ceva din ce nu am invatat" sau ceva de genu ca isi vor da seama.Bafta!
Eu zic s-a spui ca ai loat S pentru ca dupa se poate sa iei o mama buna de bataie