Trebuie sa-ti asumi responsabilitatea prin curajul de a raspunde la virsta ta.Am sa fiu sincer, cu toate ca am sa par un pic curva sociala, dar in fata multimii este inutila logica ci mai muylt hotarirea.Deci orice ai face de acum incolo, implicata fiind o anumita multime de mai mult de doi oameni incolo.fii tare, urla(indiferent ce, tonul conteaza)si te vei impune.
Daca esti a 5 a roata la caruta este fff bine inseamna ca esti rezerva Mie daca imi spunea cineva asa ceva radeam o saptamana Cine doreste sa vb cu tine bine cine nu doreste sa vb iar fff bine Cine te jigneste raspunde-i cu aceeasi moneda si sa fii fericita ca nu ai prieteni rai
Buna, mittityka,eu te sfatuiesc sa o rogi pe mama ta sa-ti faca niste prajiturele de casa,diverse feluri daca este posibil (pentru gusturi diferite),si inainte sa iasa colegii tai din clasa in pauza mare, sa te pui in fata catedrei si sa ii anunti ca ai ceva pentru toti ca sa "spargeti ghiata"si le pui prajiturelele pe catedra invitandu-i sa se serveasca; poate functiona, e doar o parere
Fa-ti o prietena sau doua din alta clasa si vor fi toti dornici sa afle cum ai reusit...si te vor accepta muult mai usor odata ce ai "dovedit" ca poti sa ai prieteni cind vrei.
Stai chill nu poti sa patesti nimic, daca esti draguta, si este bine educata, si stii sa respecti o persoana vei vedea ca vei fii si tu respectata! Bafta!:* Si apropo. nu-ti fie frica nu ai ce sa patesti!:*
Mi-e frica daca imi spune ceva de genu "de ce te bagi unde nu te priveste?"?
p.s. anul trecut mi-au spus ca sunt a 5a roata la caruta, si de atunci asa imi spun dar pe la spate ca in fata nu au curaj sa-mi spuna.
@mittityka Incearca sa discuti direct cu ei. si sa va imprieteniti incet, incet... acum depinde si de ce caracter au ei!
Integreazate in discutiile fiecaruie.adica la ce discuta ei adauga si u ceva.dar fi atenta sa nu gresesti pentru ca nu e bine.