Vorbeste cu ea.Si eu am patit acelasi lucru acum un an, numai ca eu sunt fata si eu i'am zis unui tip din a8a ca imi place de el si am inceput sa ma inteleg mai bine cu el.Eu cred ca ea ti'a zis adevarul...adica nu as vedea de ce ar mintii fata.Intreab'o daca vrea sa iasa cu tine la o plimbare si sa mai vorbiti.
Pai, daca ti-a zis asa ar trebui sa fie , dar in fine incearca sa afli de la prietenele ei sau prietenii vostri comuni o parere sincera.
Daca stii de la prieteni chestia ca te place, e normal sa nu fii sigur...
si atunci intreab-o pe ea sincer si vei vedea ce iti rasp...
daca stii de la ea ca te place si nu esti sigur, inseamna ca nu ai incredere in ea si nu o iubesti cum crezi tu
Prima data o sa fiu rea spunand:Mai baiete, las. o in pace, ii strici copilaria, esti prea mare pentru ea.Nu are cum sa te placa si tu nu ai cum sa o iubesti. E prea mare diferenta.. A doua oara, o sa. ti dau un sfat:Si eu cand eram in clasa a 5-a imi placea de un baiat din a8-a, dar mi. a trecut repede, mi.am dat seama ca e prea mare pentru mine si ca nu am ce cauta eu cu el.Mai bine ma apucam sa invat decat sa stau in limba dupa ala. Pt tine sfatu` e sa iti gasesti si tu una de varsta ta. Ea nu are cu ce sa te satisfaca..
Asta e parerea mea, tu faci cum vrei.Bye:*
' pai cred ca ti-a spus adv. nu cred ca ar spune pur si simplu numai asa sa se afle in treaba. vb cu candva sa o intrebe.
Bafta!
anonim_4396 întreabă: