| kta a întrebat:

Sunt indragostit de o profesoara. Ce sa fac ca sa ma combin cu ea?

Răspuns Câştigător
| lore_lollipop a răspuns:

Du-te la meditatie la eahappy si invata pe rupte, spune-i glumitze, fi zambitor, ofera-te sa-i duci catalogul in cancelarie, salut-o politicos si intreab-o ce face.Nu te duce la o meditatie si sun-o ca s-o anunti ca ai o problema, dar nu uita sa-ti exprimi regretul profund de a pierde 2 ore intr-o companie asa reconfortantasmug

19 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Invata de 10!

| daniDeeDee a răspuns:

Ai 18 ani? ea are 23?

| AndreeaSiAndra a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai incearca sa-i atragi atentia prin raspunsuri corecte la ora dansei, la lucrari...si in momentul in care ii vei propune sa fie cu tine sa ai grija cum ii vei vorbi ca te poate considera obraznic. sper sa ai norochappybig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai realist suna astfel: Imi place de o profesoara. Ce sa fac? Sa ma indragostesc de ea?

| eyline a răspuns:

Cam greu...pana acum nu am cunoscut decat cazuri in care profesorii stateau cu eleve. Ce cupluri frumoase au format:X.
Ca sa reusesti prinde-o atunci cand este in situatii limita si ajut-o sa le treaca cu brio.

| matchpoint a răspuns:

Daca e profesoara ta etica interzice asemenea relatii la scoala.Pa
Indragosteste-te si tu de vreo colega.

| Gabystelistu95 a răspuns:

Fii destept si profesoara o sa te placa.

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

thinking sa te "combini" cu ea? imi pare rau ca trebui sa-ti spun asta dar nu trebui sa faci nimic...iti va trece cu timpul...big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
... și ce vârstă ai?
Merge combinația!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Citeste legislatia in acest sens si vorbim dupa aia.

| NYC a răspuns:

Ce varsta are profa? sper ca nu e o baba afurisita...laughingam auzit cazuri din anglia, de la scolile de vara, unde o romanca s-a indragostit de profesorul ei care avea 24 de ani si era cu 6 ani mai mare decat ea... a fost dragoste reciprocatongue... dar romania nu e anglia

| ina_4413 a răspuns:

Cauta o alta ea.Vezi ce argumente ai, daca s-ar indragosti ea de tine ai fi in avantaj. Femeia va provoca voluptate si durere farmec dureros.

| Pho3nix a răspuns:

Daca am avea profesoare frumoase, tinere, sexy si daca toti elevii ne-am indragosti de ele, am fi invatat de drag laughing (mai ales noi, baietii)

| EUSIATIT a răspuns:

CE sa faci ai ntrebat?/? invata termina ti scoala mergi la facultate si cind vei ajunge si tu profesor te combini cu ea. e ok?//? oare crezi ca esti un fat -frumos si nu a mai vazut ...barbat sa zic asa decit pe tine mai...barba -cot

| GiovannyGrandiossu a răspuns:

Hai ca m-ai distrat ba nene, buna asta sa mor inghesuit la pomana. In cel mai optimist scenariu poate o sa dai in ea ca in Bosnia o data sau de doua ori, dar cam atat. Incearca sa te dai lovit de ceva ca sa te poti baga in vorba cu ea (adica sa te consilieze psihologic intr-un fel). O reglezi din vrajeala daca profa nu e batoasa. Iti dau 66% sanse de reusita daca nu esti timid, dar nici nesimtit, adica baiat finut. Incearca sa te imbraci cu camasa, sa fie simpla, da un aer de seriozitate, maturitate daca vrei in zilele noastre. Tine-ma la curent, sau mai cere sfaturi gen Bahoi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu va merge!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un an de zile fi cel mai aiurea elev din clasa, obraznic, nu invetzi nu faci nimic, apoi brusc, devi un exemplu pentru toata clasa, asa o sa te observe, apoi cand ai o ocazie mai speciala, ii spui ca ea a fost cea care te-a schimbat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cread ca trebuie sai scrii in vreun test care ti-l da la un moment dat ca o placi da dupa aia tai cica greseala da sa se vada ce scrie...winking