| misumisu a întrebat:

Sunt indragostit enorm de mult de o fata. Ori de cate ori as vrea sa ma duc sa ii spun asta ma iau furnicaturi in tot corpul si renunt. Cred ca si ea ma place, lucru ce se citeste in ochii ei. Din cate am inteles ma place si pe mine, dar si un baiat cu care este. Totusi surse mi-au spus ca ar renunta la el pentru mine. Totusi nu am curajul sa ii spun cat de mult o iubesc. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| pdannysan13 a răspuns:

In primul rand, nu cauta raspunsuri altundeva, de exemplu pe tpu.ro
al doilea rand, daca are prieten trebuie sa-ti pui in ordine dorintele. cel mai bine ar fi sa se desparte de el prima data, si dupa aia sa te aleaga pe tine. daca poti cauta fata care e singura, ce iti spune acel lucru daca ar sta si cu el si ar iesi si cu tine, in acelasi timp?
ultimul rand, mult curaj, si fii drept, nu zi alte cuvinte, si chestii, si ascunde-te. fii sincer si drept. si poate daca nu e fata asta, intr-o zi va fi una care va fi cea specialawinking

3 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Inchide ochii si spune-i adevarul Nu vei avea ce pierde Este normal sa te ia furnicaturile daca o iubesti Dar numai asa iti vei da seama daca si ea are aceleasi sentimente Nu mai fii asa fii si tu mai direct Fetelor le plac baietii mai vioi nu cei timizi Asa ca atunci cd o prinzi trage aer in piept si spune-i ce ai de spus Bafta

| AndY_8355 a răspuns:

Ar trebui sa-i spui.Eu m-am indragostit de o fata si dupa ce am vb destul de mult cu ea pe mess incearca si u sa pari amuzant sa para ca o placi sa-si dea seama ea si dupa ce ti se pare ca si ea te place spune-i.La mine a mers

| AngelQeen a răspuns:

Sunt fata.Imi plac baietii care...sunt pur si simplu amuzanti.Mai demult un baiat se tot uita la mine oriunde ma duceam ma privea tot timpul.Eu nu pricepeam chiar ce se intampla, dar el se uita cu gura cascat la mine fara sa il vad si imi spuneau prietenele.intr-o zi m-am dus la el.L-am intrebat de ce se uita la mine tot timpul si el a spus ca ma place apoi s-a inrosit la fata si...a plecat. Ceea ce vreau sa spun e ca tu trebuie sa fii amuzant si ca trebuie sa fii amabil ca ea sa ten placa intelegi?