| Adinutsaaa a întrebat:

Sunt indragostita de un baiat. Ne cunoastem de aproximativ 2 luni, in tot acest timp am vorbit mult prin mesaje, pe messenger, telefon, ne-am vazut. Insa noi2 aveam eram " angajati" intr-o alta relatie cu alte persoane doar ca relatile nu mai mergeau si eram pe punctul de a pune capat! Acum suntem amandoi singuri doar ca de ceva timp nu imi mai raspunde la telstraight face nu imi mai da nici un semncrying Si nu stiu ce sa mai fac pentru ca m-am indragostit de el, ma gandesc toata ziua la elstraight face Nu stiu cum sa fac sa se intoarca la minestraight face crying

2 răspunsuri:
| vampiressa a răspuns:

Pai nu stiu, in cazul in care sti unde stra mergi la el sau incearca de la prietenii lui sa afli ceva de el. Poate a patit el sau cineva din familie ceva.Lasa-i un msj si roaga-l sa iti raspunda.

| Nimeni_8479 a răspuns:

Eu zic să nu îl mai bagi în seamă o zi, două. Dacă îi pasă cu adevărat sigur te va căuta el. Nu mai fi aşa insistentă, poate lui îi place chestia asta, Arată-i că nu doar el poate face pe indiferentul, în plus. Poate s-a întâmplat ceva cu telefonul lui, sau e plecat la rude, sau alte lucruri. Nu trebuie să fi supărată pentru faza asta, el sigur te va căuta şi poate va fi şi ceva între voi. Succes. Fundă?winking