anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt indragostita pana peste cap de proful meu de biologie...are 24 de ani si nu e casatorit. Eu sunt eleva lui model, iar cand se uita la mine imi zambeste si imi vorbeste foarte frumos. Dati-mi sfaturi pls!

Răspuns Câştigător
| Ramonaaaa a răspuns:

Faptul ca iti vorbeste frumos si se uita la tine nu inseamna decat ca te priveste ca pe o eleva model,pur si simplu ca pe o eleva.
Faptul ca te simti atrasa de el te face sa vezi lucruri care nu sunt reale, care nu exista decat in mintea ta.
Nu iti imagina ca nu este inca casatorit datorita faptului ca te-a intalnit pe tine., nu stie cum sa te abordeze si numai tu esti in mintea lui.NU! TOTAL GRESIT! Nu este inca casatorit pentru ca nu a gasit persoana potrivita.Si fi sigur ca o va gasi dar o va gasi intr-o persoana matura, de varsta lui nu intr-o pustoaicahappy.La fel cum si tu iti vei gasi partenerul intr-un baiat de varsta tabig grin.
Nu va potriviti.In primul rand, nu este legal.
In al doilea rand, asa cum este in sala de clasa nu este si in realitate.De ce? Simplu! In sala de clasa,trebuie sa par omul perfect, profesorul perfect, un model de urmat pentru elevii sai.Dar in viata particulara este cumva atat de perfect pe cat este in sala de clasaraised eyebrows? Te asigur ca nu.Gandeste-te ca tu nu il cunosti de fapt pe acest om.Esti indragostita de APARENTE, de ceea ce pare a fi el.Stii cumva care sunt hobbyurile lui(in afara de materia pe care o preda)? Stii ce gen de FEMEI, NU FETE ii plac? Stii care este mancarea lui preferata? Stii, de fapt ceva despre el? NU!
Este un caz clasic.Profesorul o considera simpatica pe eleva lui iar ea interpreteaza altceva.
De ce nu te uiti in jur? Da uite-te! Uite-te in sala ta de clasa,uite-te pe holurile scolii,la supermarket,la piscina,uite-te la vecinul din blocraised eyebrows?
Vezi cati baieti exista in aceasta lume? Baieti muuuuulti,diferiti,bruneti,blonzi,roscati,rockeri, emo, cocalarilaughing.
Toti sunt de varsta ta.Au mai mult sau mai putin aceleasi pasiuni ca tine.Gandesc la fel ca tine.Tu ai impresia ca un barbat ca el,un barbat matur nu este ca pustanii de la tine din clasa ci este un barbat care te intelege,care nu are creierul in pantalonibig grin.
Dar,gandeste-te, de asemenea, ca el are alte asteptari de la tine.Esti dispusa sa te muti cu el? Sa faci sex cu el? Sa ii gatesti, sa ii faci cafeluta, sa ii calci hainele? Sa renunti la viata ta in cazul in care veti avea o relatie?
Sfatul meu este sa te orientezi spre alti baieti de varsta ta.Nu este un pacat sa ai fantezii cu el,sa-l visezi la ore.Dar nu pune in aplicare ceea ce gandesti!
Sunt mii de baieti ADOLESCENTI si imaturi,si maturi, cu care te poti distra, etchappy.De ce sa renunti la privilegiile pe care le ai cu un baiat de varsta ta pentru a te complica cu profu' de biologie?
Pup si bafta:*!

20 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Iubirile platonice nasc olimpici, pe cand ne anunti rezultatele la biologie?

| scump3tea a răspuns:

Deci...daca zimbeste si iti vorbeste frumos nu inseamna ca te place, orice prof trebuie sa fie asa cu elevii lui.Nustiu daca ai macar 16 ani incearca sa ii arati ca il placi.Dar sincer as fi fericita sa vad cum scrii "sint indragostita de un baiat cu un an mai mare ca mine cum sa ii arat ca il iubesc?"Ar fi mai bine sa il uiti. Funda?

| forever4you a răspuns:

Buna, daca iti zambeste si iti vorbeste foarte frumos nu inseamna ca este indragostit de tine sau ca te place are 24 de ani, constientizezi tu pentru el esti simplu o eleva, da si profu` meu de biologie are 25 de ani si imi vorbeste frumos si ma place, dar stii ce fel ma place? ca eleva, ca o eleva silitoare, asa si porfu` tau daca tot ai zis ca esti eleva lui modelbig grin tu doar uita-l si gaseste-ti unul de varsta tawinking vei vedea ca cu timpul iti va trece, dar si mai repede iti va trece daca te vei starduii, pana la urma gandeste, este o sansa la un milion ca si el sa simta acelasi lucruwinking

Pa, te-am pupat si Succeskiss

| Patrăţel a răspuns:

NO WAY! total aiureea, singurul sfat : potoleste-te mai! sau daca nu, roag-l sa-ti explice cate ceva despre pubertate si hormonirolling on the floor.

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Numele profilului zice tot, si te da de gol.
deja mi-am facut o părere despre tine.

| cryssa a răspuns:

Admira-l de la distanta, fi doar un elev. altfel te compliciwinking

| Eduard a răspuns:

Un sfat ar fi sa vezi Gossip Girl, sa vezi ce i s-a intamplat uneia dintre personaje; alt sfat ar fi greu sa-ti dau avand in vedere lipsa detaliilor legate de profesorul tau, despre tine etc. Intrebarea este ambigua, insa iti pot spune ca totul depinde de multe lucruri, ia in considerare toti factorii de risc si sincer daca acel profesor e in toate mintile, nu ar accepta sa aiba vreo relatie (sunt pur subiectiv si rautacios, recunosc). Altfel ca sa nu intrati nici unul in belele, asteapta sa termin a 12a, multe relatii serioase incep cu o prietenie lunga... iarta-ma nu stiu daca am atins esentialul intrebarii tale. Fi atenta si nu fa greseli ca altfel ai multe de pierdut, nu numai pe el.,

| gfy a răspuns:

Da` tu cati ani ai?

| DnBSniperZs a răspuns:

Un sfat. Esti prostalaughing

| prye a răspuns:

Stai cuminte si cauta-ti altul

| SunshineLove a răspuns:

Dar u cati ani ai? thinking

| Akuma a răspuns:

Te duci frumos la el, il intrebi daca vrea shishka si daca vrei ii dai. daca nu ...asta e! gasesti tu unu care sa vrea

| mOcoOvu a răspuns:

Si tu ai eventual 45? Daca ai peste 30 de ani, nu. lasa.

| TVD13 a răspuns:

Off...ce sa-ti zic eu acum...si eu am fost indragostita de un profesor cred ca si acum il mai plac da cred ca mi-am dat seama intr-o zi ca-l plac doar ca profesor.nu stiu ce sfat sa-ti dau privestel de la distanta iar daca nu se poate adica sti u incearca sa te intalnesti cu un alt baiat unu de varsta ta

| c4t4lin a răspuns:

Pai cati ani ai?

| DenisX a răspuns:

Aaaaa uita nu ai ce face cu el...

| RukkyRukkya a răspuns:

Intereseazate si vezi daca e casatorit si daca e gasesteti un prieten de varsta ta.

| euu_7334 a răspuns:

Eu cred ca se poarta doar politicos! parerea mea, tu faci ce crezi ca e mai bine

| AndreiGhita a răspuns:

Cati ani ai? poti sa dai mai multe detalii? cred ca am raspunsul la problema ta...

| Maria_6155 a răspuns:

Hmm. pai ce clasa esti? Nu stiu ce sa-ti zic, crezi ca te place? Adica mai asteapta si tu...