| Zoombe3 a întrebat:

Sunt ingrijorata de faptul ca femeile in Romania nasc pentru ca raman gravide ci nu raman insarcinate pentru ca vor sa nasca.

Credeti ca noi, cei care vom deveni parinti in urmatorii ani vom fi capabili sa le oferim copiiilor nostri o educatie sexuala adecvata, incat aceasta situatie sa se schimbe?

P. S. : nu fac vreo diferenta intre femeile din Romania si cele de alta nationalitate, ci vorbesc strict de femeile din Romania.

Răspuns Câştigător
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Momentan nu vreau copil, inca nu sunt pregatita cu tot ce trebuie pentru a-l creste...
Cand o sa am confortul material pe care mi-l doresc si pentru care ma zbat zilnic, o sa fac si copil si sper sa fiu o mama buna!
Pana atunci, incerc sa invat cat mai multe sa stiu cum sa fiu o mama buna, pentru ca vreau un copil sanatos si fericit!

3 răspunsuri:
| gabrielutzu a răspuns:

Nu.

assiris
| assiris a răspuns:

Foarte multe femei nasc pentru ca vor cu orice pret sa faca sex si merg la risc, facind sex neprotejat cu gindul ca nu o sa i se intimple tocmai ei. Massmedia incurajeaza sexul prin orice mijloace. Printre tineri se raspindesc fel de fel de chestii cum ca daca nu faci sex de timpuriu nu esti cool, si de aceea fetele care nu prea stiu sa se descurce, fac copii fara discernamint, fara a le asigura un trai decent.
Asa ca in ritmul in care merge societatea si emanciparea nu cred ca vor asculta copiii de educatia sexuala si ca atare nu cred in remedierea sau macar ameliorarea acestei probleme. Nu stiu daca s-a facut o statistica pe acest site dar cred ca de departe cel mai mare numar de intrebari sunt cum sa-ti incepi viata sexuala cit mai de timpuriu.

| nicoleta_5825 a răspuns:

Putem sa fim capabili de o educatie adecvata, dar nu tine numai de nopi acest lucru.