| PaulaPaula677 a întrebat:

Sunt însărcinată am 5 luni de sarcina parinţi mei nu sunt prea de acord cu sarcina mea eu am 15 ani am aflat şi ca voi avea o fetiţă pentru ca am fost la ecografie vreau ca parinţi mei să înţeleaga ca eu o voi creşte pe cea mica când se va naşte.Ce pot face în legătură cu părinții mei? Cum să le demonstrez ca o sa pot să îmi cresc fetiţa cand voi naşte?

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Felicitari pentru sarcina si nu-ti fa probleme, ca vei naste un copil sanatos si veti fi in grija Serviciului de Protectie al copilului, atat tu cat si bebelusul.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Dar tu chiar crezi ca la 15 ani poti avea grija de un copil?

| Cinic a răspuns:

Foarte frumos din partea ta ca vrei sa pastrezi sarcina. Insa va trebui sa aplici pentru ajutor social din partea statului si mai ales sa ceri pensie alimentara de la tatal copilului. Sau daca iubitul tau nu te-a parasit, ar trrbuii sa se duca la munca si sa te intretina o perioada de timp. Patintii tai te iubesc si vor accepta copilul pana la urma.

| JohnnydeFeer a răspuns:

Ar trebui parinti sa te ajute pana la varsta de 18 ani, Cand te poti angaja si sa te intretii pe tine si bebe, Dar boul de tata unde este?

| andreispeed250 a răspuns:

Nu vreau sa fiu rau, dar 15 ani nu este varsta la care poti creste un copil. Daca totusi ai luat decizia asta, lasa-ti parintii sa te ajute si terminati scoala si ia bacul.Doar asa vei putea asigura copilului tau, pe viitor, o viata decenta.

| Ocreștină a răspuns:

Cere ajutorul lui Dumnezeu! Renunță la păcate, tine post și spovedeste-te.