Lola, sa stii ca n-ai dreptate. daca il omoara, ii ia absolut orice sansa; daca il naste, poate poate va fi candva fericit, are macar sansa sa incerce.
Nu poti scapa de sarcina, ca nu e matreata. daca esti hotarata sa omori copilul, trebuie sa mergi la ginecolog si sa faci o intrerupere de sarcina la cerere. Daca esti cumva minora, se poate face numai daca semneaza un parinte, fiindca este periculos, putand sa te coste chiar viata.
Daca parintii lui Beethoven nu il lasau sa traiasca, desi toti fratii lui erau bolnavi fiecare de cate ceva, si nici el nu a fost perfect sanatos - astazi nu am fi avut parte de minunata lui muzica!
Nu fa si tu inca o crima! Chiar daca ati gresit amandoi ca nu v-ati luat toat precautiile, de unde stii ca nu va deveni un geniu care va salva omenirea de cine stie ce probleme grave?!
Du sarcina la termen, si daca, la capatul celor 9 luni si a nasterii, nu vei dori sa il pastrezi, il vei putea da unei familii care nu poate avea (din varii motive!) spre adoptie, il vei putea vedea, si, astfel, nu risti nici sa te imbolnavesti foarte grav, si nici sa ramai infertila pe viata, si apoi sa-ti blestemi toata viata, nesabuinta tineretii!
Nu intirzia la medic si daca nu vrei copil faci intrerupere [chiuretaj de preferat ci aspiratoru e mai usor si mai igienic daca medicul are aparatura ok asta este solutia desi nu ar fi trebuit sa ramii insarcinata daca nu doreai pentru ca sunt 'n ' metode de contraceptie acum.[nu ai apucat timpurile celelalte cind te obliga ] pacat ca nu esti informata
Desi nu sunt pentru a face avort, ci pentru a da o sansa unui copil fie el si nedorit ( cati dintre cei nedoriti nu sunt si copii buni si care au adus fericire in viata celei ce le-a dat sansa la viata ) si ca isi iubesc si mai mult mama pentru ca a stiut sa ia hotararea cea dreapta in fata lui Dumnezeu si a celorlalti din juru-i. Un chiuretaj se face cel mai bine, numai pana la 2 luni cand e cea mai buna perioada. Dar inainte de toate, trebuie sa te gandesti de doua ori si sa iei hotararea cea mai buna. M-as bucura sa aflu ca si ceilalti de aici, ca te-ai decis sa pastrezi aceasta sarcina, fie si cu toate riscurile pe care ti le asumi acum, cand poate nu ai varsta necesara spre a o face, dar copiii buni, sunt cei se nasc din sarcini nedorite. Numai bine, Lucien.
Da-i o sansa!
nu-l omora... e al tau pentru Dumnezeu!
stiu ca e greu, si eu sunt mama, dar CEL DE SUS iti va da putere, si sigur iti va deschide drumul sa-l poti creste!
mai gandeste-te... ai sa vezi peste cateva luni cand ai sa-l tii in brate, ca va fi cea mai mare bucurie si cea mai mare realizare!
fii puternica!
Urmareste te rog acest filmulet inainte sa iei o decizie:
http://www.youtube.com/watch?v=hWG8ZXdb50I
Nu vreau sa te judec, nici nu cunosc situatia ta dar nu vreau sa iei o decizie gresita fara macar sa cunosti urmarile. Acel copil din pantecele tau are viata din clipa cand a fost conceput si daca faci avort va fi omorat in chinuri, fara macar sa se poata apara.Si s-ar putea sa apara complicatii iar tu sa nu mai poti avea copii sau Doamne fereste sa mori in timpul operatiei. Deci gandeste-te bine. Si daca ai nevoie de mai multe sfaturi sau de sprijin da-mi un mesaj privat si iti voi face legatura cu o tanara psiholoaga de la Asociatia Provita, care te va ajuta. La Valea Plopului exista peste 200 de copii salvati de la avort si crescuti de familiile din satul respectiv si de Pr. Nicolae Tanase, din ajutoarele primite din toata tara. Deci gandeste-te ca aceasta ar fi o solutie, daca tii sarcina pana la sfarsit si nu faci o crima... iar dupa nastere nu crezi ca esti in stare sa cresti acel copil, poti sa-l lasi acolo sau sa-l dai spre adoptie.sunt mai multe variante, dar te rog nu il omori.
Citeste si aici:
http://vreausaaflu.ro/
http://avort.ro/
http://provitabucuresti.ro/
De ce sa pierzi sarcina? Cine iti da dreptul sa omori? Iubeste ce s-a nascut in tine si primeste cu bucurie minunea, chiar daca ai n motive sa nu iti doresti copilul si alte n pesoane te vor judeca si crezi ca nu e momentul sau mai stiu eu ce. Nu sta in puterea noastra sa intelegem de ce se intampla anumite lucruri dar sta in puterea noastra sa invatam din tot si sa ne autoeducam. Iubeste viata din tine si crede ca va fi bine oricat de gri este situatia de acum.
Http://www.youtube.com/watch?v=FWkb0MJXApM uita`te aici si gandeste`te bine :(
Sunt gura casca. ce pot face sa pierd aceasta sarcina? dar suntem in epoca de piatra? du-te draga la ginecologie si fa un avort daca nu iti doresti sarcina.cum poti sa intrebi asa ceva? te asteptai sa iti spunem descantece sau farmece? sau fel de fel de retete? parca ai spune ca vrei sa scapi de 3 kilograme. un copil e o responsabilitate, pentru multi e o bucurie. daca tu nu ai nici una nici alta si nu ai nici macar compasiune pentru acel copil care creste in pantecul tau, mai bine faci un avort.scuza-ma ca sunt mai dura, dar cand vine vorba de privitul copiilor ca pe ceva de care ne-am putea lipsi, ma enervez destul de repede.
Du-te la medic.si el iti va da informatiile necesare. dar fa-o repede, pana nu e prea tarziu...
Dragosgan, nu ajuti deloc. asta e o problema foarte serioasa.si nu cred ca misto-urile isi au locul in momentul de fata.
se poate intampla oricui.
si de ce o tot acuzati pentru ceea ce vrea sa faca? v-ati gandit ca poate n-are varsta necesara pentru a fi mama? sau ca nu are conditiile necesare pentru a creste un copil? decat sa duca o viata nenorocita, mai bine nu se naste.
o fi avand ea motivele ei pentru ceea ce vrea sa faca...
Mda... poate...
dar e decizia ei.eu sunt de acord.desi daca as fi in situatia ei, eu nu stiu daca as putea face avort.
dar in momentul de fata, cred ca ea are nevoie de ajutor.nu de replici gen "omoara-te".
Trebue sa intrebi medicul daca poti sa scapi de acest copil! Dar mai bine pasreazal ca iti va aduce bucurie in viitor!
Mai bine te-ai gindi la faptul ca in tine creste un lucru sfint,,, si ca copii sunt o binecuvintare,,, gandeste-te bine si sa stii ca daca vei face acest lucru vei avea remuscari toata viata ta, inteleg ca poate esti prea tinara, sau poate situatia in care esti nu-ti permite sa ai un copil, dar gandeste-te ca acest copil care are citeva saptamini de viata nu e vinovat cu nimic, deci de ce vrei sal omori? cite persoane sunt in lumea aceasta care vor sa aiba copii dar nu pot avea dar tu poti avea dar ii omori
Doresc sa infiez un copil putem sai oferim o viata plina de bucurii sintem un cuplu care a trecut de 13 ani numai prin esecuri(7 inseminari 3 in vitro fara succes) asa ca daca e cineva care vrea sa abandoneze un copil va rog sa ne contactati la telefon 0766 85 75 65 sau www.raducu_cris@yahoo.com sau raducucris@gmail.com
Nu te-ai gandit si tu inainte ca. e o viata?!
Omori un copil ca sa scapi de gura lumii si a prietenilor?!
Infine nu am dreptul sa judec dar gandeste nu are nici o vina ce porti tu in pantec!
Depinde ...cati ani ai?
Este un pic cam periculos sa faci avort daca esti mica...
Da ce te-o apucat?
Draga, tu de contraceptie nu stii, sau esti din epoca de piatra? sigur ca trebuie sa te duci la medic dar posibil ca pe urma o sati para foarte rau de ce ai facut dar nu o sa mai poti intoarce nimic innapoi.
Nu fa una ca asta! Intr-o zi la scoala un coleg a adus ceva ca un fel de carticica care arata un bebelus inainte de a se naste...scria pe o pagina mica prima saptamana si scria cateva randuri... dupa aia 2 saptamani si tot asa.pana a ajuns la 12 saptamani.si stiu ca acolo a scris asa:"Astazi mama mea ma ucis"macar daca tot nu doresti copilul asta naste-l si da-l spre adoptie, ce naiba nai putut sa cumperi un prezervativ? asa proasta esti? Daca mama ta ar fi facut avort tu ai mai fi fost pe TPU acum? Eu sunt fericita de viata mea chiar daca nu e asa cum imi doresc pentru ca, cand voi face 18 ani voi ptuea sa plec si sa imi incep noua viata, daruandu-i copilasului din tine(care nici macar nu sti ce e fata sau baiat)o sansa la viata va fi cel mai bun lucru, macar naste-l si da-l unei famili care isi doreste un copil macar copilul va primi iubire si va avea parte de fericire.sti cine face avort? Doar cur*ele, facand avort dovedesti ca esti una dintre acele prostituate si n-ar trebui nici tu sa fi avut o sansa la viata.Succes.si tine minte!
prapadyta întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: