anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt insurat de aproape 15 de ani, am facut greseala sa ma iau de tanar, asta e, dar uneori simt nevoia sa insel si simt ca o iau razna daca n-o fac. Pana acum s-a intamplat de 4 ori, nevasta nu s-a prins niciodata si, mereu dupa ce o fac, lucrurile merg mult mai bine intre noi. Sunt un om rau? N-am remuscari considerabile niciodata, doar c-am mintit la intrebari de genul "unde-ai fost pana acum?"...

44 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Gandeste-te ce ai simti daca ai afla ca ea te-a inselat de vreo 4 ori. Si ti-ai raspuns la intrebare.

Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Teoretic nu-i ok ceea ce faci..., ca na, nici tie nu ti-ar conveni sa ti se puna coarne..., dar atata timp cat o faci discret..., oricum e in ADN-ul barbatilor sa insele, e scuzabil, dar nu moral... Dar daca asta te ajuta sa ramai langa sotia ta, o mica escapada din cand in cand... Si oricum, fiecare barbat insurat are povestea lui atunci cand se intoarce acasa. laughing

Antonia_4818

Draga "monicaclaudia", inainte de a te lua de comentariile celorlalti invata sa scrii corect in limba romana! Iar pe domnul caruia ii raspundem nu-l judeca asa aspru..., macar el este cinstit si "nu se da dupa visin", ca altii care jura ca nu fura! Atata timp cat tot langa sotia lui sta, nu-i o crima! Nu am zis ca-i bine ceea ce face, dar poate cu ea nu poate sa faca tot ce doreste, poate ii este rusine sa-i ceara anumite lucruri, sau poate ea nu este deschisa la anumite lucruri... si pana la urma e doar sex! O femeie insala cu sufletul, un barbat doar se descarca... si apoi vine acasa fericit si bine dispus si poate o face si pe ea o noapte intreaga fericiata...winking

Antonia_4818

Pai i-as zice, nu " zicea ", ca daca e doar distractie, nu am nimic impotriva..., poate ca eu, ca sotie..., la o anumita varsta, nu-i mai pot satisface anumite nevoi si atunci ce sa fac, sa-l tin in lesa? Eu fac diferenta intre sex si dragoste... Si atata timp cat il iubesc ii doresc tot ce este mai bun. Nu suntem stapanii nimanui. Ne facem datoria ca femei, dar si noi avem defectele noastre pentru care si ei ne suporta asa ca... fericirea in cuplu tine si de anumite compromisuri pe care trebuie sa le facem. E clar ca nimanui nu ii convine sa fie inselat... daca asta e concluzia si nu e moral sa se intample!

Antonia_4818

Draga "anonim", care te iei de viata mea, daca ai fi citit putin la viata ta, ai intelege ce vreau sa spun prin "e in ADN-ul barbatilor sa insele"...nu mai dezvolt subiectul, cine e inteligent intelege si stie la ce anume m-am referit! Cat despre mine, iti pot spune ca sunt foarte fericita cu iubitul meu, ceea iti doresc si tie, imi pare ca nu prea ai experienta de viata daca nu vezi ce se intampla in jurul tau!

eileen
| eileen a răspuns:

Eu nu sunt de acord cu inselatul intr-o relatie, mai ales ca sunteti casatoriti de ceva timp. Pana acum ar fi trebuit sa inveti sa o iubesti si sa o respecti pe sotia ta, nu sa ii faci "bucurii" de genul asta, chiar daca ea nu stie..sau se preface ca nu stie, pentru ca o femeie inteligenta si-ar da seama.
Inceteaza cu comportamentul adolescentin si redescopera-ti sotia!

pupimik
| pupimik a răspuns:

Eu sincer... te inteleg. Te-ai plictisit probabil.Iti iubesti sotia si cu toate astea...simti nevoia totusi de o "evadare". Daca consideri ca...nu mai merge treaba asa.si nu vrei sa te apese constiinta... discuta cu ea. Spune`i ca o iubesti...doar ca uneori simti nevoia sa... evadezi. Daca tine mult la casnicia voastra. te va ierta. Daca tu crezi ca nu te va putea ierta, nu ii spune.Nu e bine sa traiesti in minciuna.Si o minciuna ca asta doare mai tare decat adevarul.Darr...cat timp voi sunteti fericiti asa, probabil e ma bine.Sunt o gramada de familii asa.Cunosc cel putin 3 familii in care sotul isi inseala sotia, iar aceasta stie. Dar, nedorind ca familia sa se destrame...accepta situatia si se face sa nu stie.Asa isi stie sotul si copiii fericiti.De multe ori trebuie sa te sacrifici pentru fericirea celor dragi.

assiris
| assiris a răspuns:

"oricum e in ADN-ul barbatilor sa insele" de parca femeile sunt de pus la rana. Fiecare poate insela in viata. Daca nu te poti abtine tine minte doua lucruri: fa-o departe de casa si protejeaza-te sa nu aduci "bucurii" in familie (Dumnezeu nu bate cu parul dar minciuna mai devreme sau mai tarziu iese la suprafaţă)

lolita
| lolita a răspuns:

Buna intrebare self, acum o sa-ti raspund tie :
gandeste-te de ce nevasta niciodata "nu s-a prins"? femeile intoptdeauna "mirosim" cand ceva nu merge bine. poate tu esti cel inselat, poatye ea este cu tine din vreun interes si se face ca nu vedemiscarile tale. gandfeste-te ca si ea te inseala la randul ei, tu cum te-ai simti? stiind catu vii din delegatie dupa trei zile si ea s-a "tavalit " cu altul in atul vostru conhjugal? mai poti intra pe usa de coarne?
sau poate nu te inseala ci este mai " prostuta" si nu crede in divort, ceea ce ar trebui sa faca toate femeile care sunt inselate.

| LuS[z] a răspuns:

Nasol.nu e bine. ce sotia ta nu te stisface? daca e asa vorbeste cu sotia ta si spune-i ce te deranjeaza si incearca sa nu mai repeti greseala.

| mariazet45 a răspuns:

Daca nu ai remuscari e totusi bine, mai rau ar fi daca i-ai aduce vreo boala. Dupa fiecare escapada un buchet de flori, un cadou si vreo doua saptamani dragoste si fericire, dupa aia te apuca iar nebuneala. Daca nu te prinde sau nu-si da seama, daca o faci prea de multe ori, nevasta ori e proasta ori nu te iubeste. Ca oricat de actor ai fi nu cred ca te poti preface de atatea ori. ULCIORU NU MERGE DE MULTE ORI LA APA. zi mersi ca nu te-a prins pana acum si opreste-te. bafta.

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Fetelor stati calme. ajutati omul sa-si gaseasca linistea.eu zic sa renunti la ''escapade'' sau cel putin poate si sotia ta e dispusa la o relatie libera si la noi experiente.nu mai bine vorbesti intai sincer cu ea?

| borsec a răspuns:

Greseala ta nu e ca te-ai insurat devreme, ci e ca nu te poti controla. Da consider ca esti un om rau

| yami a răspuns:

Un barbat are nevoia continua de-a cuceri, iar daca te-ai casatorit de tanar, cu atat mai mult vrei sa "accesezi" si alte femei...
Nu esti rau, e vb de alte chestii mai profunde, din nefericire pentru noi, femeile: barbatii, ca majoritatea primatelor si a altor mamifere, nu sunt facuti sa fie complet monogami dpdv biologic... macar daca faci asta, fa in asa fel incat sa nu simta nimic, din contra, sa o faci fericita, pentru ca, dupa cum stim, toate in viata se platesc si cand iti va veni randul tu stii ca ai facut tot ce-ai putut ca sa fie toata lumea multumitahappy

| monicaclaudia a răspuns:

Dai alessa atit timp cit o faci discret dao... (( miiiiiiiiihh nu zic cit ma enerveaza fraza asta (( e drepth ca ceea ce nu stii nu te poate deranja ( da asta nu e o solutie fratilor ((((((((((.
O mica escapada... hai sa fim seriosi ((
citzi ani ai mai? scuze ca ma iau de tine da e prima data ce vad un coment care ma oftica mult mult de tot ( scris de tine )
deci 2 persoane stau impreuna la un moment dat dupa ani de casatorie din cauza copiilor din cauza. cunostintelor care bifesc (( etc. Divortul nu e o solutie dar in cazul acesta ((((( mi se pare evident ca nu e alta cale...
Ca sa ii zici tot iai face ca sa i cada lume in cap cum se zice pe aici (( crede-ma (( daca ea tine la tine poate poate tear si ierta da sti se zice iert da nu uit (( si nu ai rezolva nimica ((
dar ca sa o tiraiesti tot asa nu mi se pare ok nici pentru tine si nici drept pentru ea ( suferiti amindoi fara sa stiti ((
UFFAAAAAAAA... nasol nasol ( de ce prefer eu. zilele noastre cind tineri prima de a se casatori traiesc un pic impeuna ca sa vada daca merge sau daca e timpul de a intoarce pagina ((
Eu am fost acasa anul trecut si. am vazuth vecina mea care are nu mai mult de 20 de ani care se casatorea fratilor aveti tot timpul din lume. odata trecut pragul nu se poate da inapoi ((

| monicaclaudia a răspuns:

Pentru ortografie ma pot scuza dar nu pentru ceea ce am scris (( nu (( imi pare rau dar. nu stiu ce ai face tu daca ai fi in locul sotiei lui daca iai zicea aceleas lucruri

| IonutM22 a răspuns (pentru monicaclaudia):

Bai handica**to ala nu-i insurat cu tine.nu-i in locu` sotiei si nici tu nu esti f** de reta**ata

| Mia_8661 a răspuns:

Daca continui sa te vaicaresti poate pana la urma ii zici si lui nevasta-ta...laughing eu zic atata timp cat ea nu sufera si nu aveti probleme e ok, dar pana la urma tot dauneaza... si de ce totusi? eu zic ca aveti lipsa de comunicare, sau de varsta...

| lost.in.rain a răspuns:

Nu a aflat inca... dar nu e niciodata prea tarziu sa afle de escapadele tale. Tu cum te-ai simti sa afli ca sotia te-a inselat? Exista o vorba, care de cele mai multe ori ar trebui pusa in practica "Ce tie nu-ti place altuia nu-i face!"

| simona24 a răspuns:

Cred ca esti sotul meu.....hi hi hi

| valsulnorilor a răspuns:

Pentru d/na Antonia :Citez:"E in ADN-ul barbatilor sa insele"Dar barbatii de regula inseala sotiile cu alte sotii in nici un caz cu barbati. Sunteti de acord cu mine doamna Antonia?

| selef a răspuns:

N-am inteles: Tu te plangi sau te lauzi?

| ionica_2284 a răspuns:

Cred ca este felul tau de ai atrage atentia sotiei tale si ea nu se prinde Ce fel de relatie ai cu ea de este nepasatoare? aveti prea multe griji?

| KaTaLyN a răspuns:

FRATIMIU nimic MAI SIMPLUU...cand t duci s`o inseli o faci pentru ca iti place ce traiesti cu cealalta.Vezi tu chestia asta ti-a intrat in sange, a devenit obisnuita pentru tine si nu e ok deloc straight face...in loc sa t duci la alta incearca sa schimba situatia in fam cu nevasta.Mai schimbati modul in care faceti sex, propune`i tot felul d jocuri cu iz erotic, schimba si tu atmosfera incearca sa imbini placutu cu utilu...adica : sa numai fie nevoie sa apelezi la serviciile alteia ca sa t intelegi bine cu sotia, iti imbunatatesti relatia dintre voi ...si vei skpa si tu de sindromu astawinking stii ca barbatii inseala atunci cand gasesc in alta parte ceva mai bun, mai nou, captivant, misterios sau de ce nu.mai excitant. De duci la alta pentru ca ai se imbrak in iepure cand faci sex cu ea.imbrak`o si p nevasta in iepurewinking sper ca ai prins ideeabatting eyelashes bft stiu ca poti big grinbig grin

| loredanarotariu a răspuns:

Esti disperat. N-ai scuza.

| IonutM22 a răspuns (pentru loredanarotariu):

Ce proasta esti f**

| maya_4030 a răspuns:

La un barbat, faptul ca inca mai poate "vana" ii ridica moralul, il face sa se simta mai "barbat", nu prea sunt de-acord cu ceea ce faci dar e alegerea ta si atata timp cat sotia ta nu se simte neglijata si totul e bine, e ok dar ai grija ca s-ar putea afla pentru. ca stii vorba aceea "nu-i facuta nestiuta".

| dudu_4306 a răspuns:

Ai in intre 35 si 45 de ani nu? Pe la varsta asta i apuca pe toti (cei insurati)

| pisi dy a răspuns:

Mai lasati-o cu ADN-ul, ca-l mananc daca-mi arata careva pe care gena si locus din genom "scrie"ca tebuie sa-ti inseli nevasta! EEE, asta-i pastila linistitoare pentru cei care inseala! Sa-ti fie rusine! Tu cum te0ai simti daca ai afla ca nevasta te inseala? Ce au alea si n-are nevasta ta? Ca poate arata de o suta de ori mai bine decat pitipoancele cu care ai inselat-o! vezi sa nu-i aduci vreo boala in dar! Sa-ti fie rusine! Ia cauta sa-ti rezolvi problema cu nevasta si cand te apuca cheful de sex fa-o cu ea, nu cu vreo panarama! Si da, esti un om rau!

| milida a răspuns:

Ori esti la varsta critica intre 35 si 45 de ani, ori casnicia ta scartiie.Vezi cam ce nu merge bine si incearca sa va indreptati amandoi. Comunicati si poate...poate.Nu esti sigur pe ceea ce vrei.

| einstein a răspuns:

Pacat ca se intampla lucruri de-astea... desi cred, sincer cred ca la un momentdat, toata lumea este ispitit intr-un fel sau altul... dar tocmai aici e cheia, sa stii sa te stapanesti. iar daca nicicum nu se poate, desi divortul nu e o solutie, in acest caz e o varianta. decat sa traiesti o viata de minciuna si injosire, mai bine asa... si mai bine sa vada si copiii asta, decat o viata mizerabila in doi. pentru ca, asa cum spunea cineva mai devreme, ulciorul nu merge de prea multe ori la apa... Pacat, sincer, pacat... desi imi iubesc sotul enorm, si copilul, nu stiu daca si cum as putea trece peste o asemenea faza... pentru ca nu cred ca e asa cum a spus cineva, doar sex... oh, nu, deloc... e lipsa de respect fata de persoana careia i-ai promis respect, cinstire si iubire pentru intreaga viata. si mai ales sinceritate. acceptam unele compromisuri, mici, pe ici, pe colo, dar asta nu e un compromis care sa duca la lucruri bune. omule, trezeste-te! vezi in sotia ta omul pe care TU ti l-ai ales, reinvie dragostea si credinta in mai bine! succes!

| ghem a răspuns:

Nedrept fata de sotia ta! daca tu ai fi in locul ei? daca ea ar afla intr o zi ca ai inselat o? cumse va simti? pune te si tu in locul ei! sa te plictisesti? pff cand cineva ti se ofera pe tava cu tot cu suflet si ce are mai bun te plictisesti? give me a break! aveti si copii nu? e logic. chiar. ce ar zice copii tai daca ar afla? cand or sa aiba si ei varsta ta o sa ti urmeze exemplul si nu cred ca le va reusi scamatoria ta. ulciorul nu merge de multe ori la apa! deschide ochii si vezi ce ai langa tine nu lasa o fetita cu fite sa ti ia ochii doar ca ti face favoruri sexuale si ca vai... te afce sa te simti tanar. aiurea du te frate la terapie d ecuplu ceva fa ceva impreuna cu sotia ta! propune i sau macar adu in discutie lucrurile care le faci tu cu celelalte sau le ai facut si ti plac poate asa scapati de plictiseala asta ( cel putin din partea ta). du te intr o vacanta numai tu si ea... o a 2 a luna d emiere... fa ceva orice impreuna cu sotia ta si ai sa vezi k n o sa mai simti nevoia sa ai pe altcineva.
a fi sotie nu inseamna o femeie casnik. menajera mai pe scurt, iar in caz ca sunt si copii. menajera si bonastraight face a fi sotie inseamna si mama si iubita si logodnica si prietena si amica si toate la un loc. trebuie sa apreciezi faptul ca e ink langa tine si ca te sustine si ti e alaturi.
daca ea stie ca ai inselat o dar nu ti a spus nimic tie sau la altcineva numai din faptul ca te iubeste si vrea sa fie totul bine? uneori dragostea n are limite. vrea pur si simplu sa te vada fericit chiar daca o costa fericirea ei... faptul ca te are langa ea noaptea sau cand apuca inseamna foarte mult pentru ea. gandeste te ca o sotie o ai pe viata, in schimb o prietena ( si mai ales daca e tanara si e fitoasa- sigur alearga dua bani. vreo pustoaik insetata de lux) o ai doar pentru cateva luni maxim.
ai jurat ca i vei fi alaturi la bine si la rau... e timpul sa i demonstrezi k i esti alaturi cu toata fiinta