anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt insurat de aproape 15 de ani, am facut greseala sa ma iau de tanar, asta e, dar uneori simt nevoia sa insel si simt ca o iau razna daca n-o fac. Pana acum s-a intamplat de 4 ori, nevasta nu s-a prins niciodata si, mereu dupa ce o fac, lucrurile merg mult mai bine intre noi. Sunt un om rau? N-am remuscari considerabile niciodata, doar c-am mintit la intrebari de genul "unde-ai fost pana acum?"...

42 răspunsuri:
| maja a răspuns:

Nu e vorba de discretie sau de e bine sau nu`i bine.doar daca te gandesti al o femeie, ulterior iti vei privi tu altfel sotia, oricum sotia ta nu se va compara niciodata cu aventurile tale.ar trebui sa gasesti in ea ceea ce cauti si daca tot nu reusesti atunci ar fi cazul sa construiti impreuna, mai ales dupa atata timp... incearca sa te reindragostesti, sa simti aceeasie motie ca la inceput .cand nici o alta femeie nu mai exista in afara de ea. Si apropo, si femeile inseala, din razbunare mai ales, daca ea nu`ti reproseaza asta nu inseamna ca nu stie, poate apeleaza la tine sa te opresti. femeile te lasa sa vezi doar ce vor ele sa vezi... tine minte big grin o seara frumoasa domnule insurat de 15 ani big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"oricum e in ADN-ul barbatilor sa insele, e scuzabil"

Draga alessa... poate in ADN-ul barbatilor pe care i-ai cunoscut tu sau al genului de barbat pe care il cauti tu. Iti doresc din tot sufletul sa fii fericita pentru ca sincer cred ca iti va fi foarte greu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

eu zic ca nu are rost sa-i spui ei. s-ar simti mintita..si e normal. cred ca trebuie sa te comporti ca si cum te-ai uita la o persoana noua. trebuie sa te atraga cumva sotia ta. mie imi pare ca femeile cu care iesi nu cunosc dragoste din partea ta, tu simti nevoia de ceva nou, sa te descarci si cu toate astea sa ai lumea ta, o lume intima unde ea nu are ce cauta. propune-ti sa-ti petreci urmatorul an cucerindu-ti inca o data femeia. incercand s-o faci sa se indragosteasca de tine si tu de ea (sunt atatea posibilitati pe lumea asta). si daca nimic nu merge atata timp poti trai resemnat ca ai facut o decizie grabita cand te-ai casatorit. dar incearca, sunteti tineri si aveti timp.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca nu-ti iubesti sotia si cred ca nici no respecti ce este intre voi este doar obisnuinta. ia ca femeie asi asteapta sotul linistita sasi vorbeasca deale lor si tu de fapt esti o j---a de om. pacat de ia.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu esti rau, asa esti tu. nu sint de acord cu inselatul, dar in cazul tau nu stiu de ce fac o exceptie. daca "uneori" iti vine sa o iei razna... du-te, dar vino inapoi acasa la sotia ta, la copii si fi bun si tandru si, mai ales nu o parasi niciodata. nu merita asta, fie si numai pentru ca ti-a daruit copii. sint convinsa ca ea te iubeste dar ii este jena sa-ti marturiseasca, pentru ca te vede detasat de ...tot. fi cald si bun cu ea si incearca sa o intelegi:si ea s-a maritat de tanara si tine familia cu iubire, munca, devotament, nopti nedormite, griji si... fara sa aiba bruma de tandrete si iubire de care are nevoie. incearca sa te uiti la ea asa cum ai placut-o cind ai luat-o. nu fizic, ce ti-a placut la ea, ce calitati avea si le are fii sigur. priveste-o ca pe fata pe care cu emotie ai cerut-o in casatorie si, intoarce-te cu inima la ea. vine o vreme cind puterile tale scad, cind apare chelia, cind cineva va mai vrea sa mearga cu tine doar daca ai si portofelul plin... sotia ta va ramine mereu linga tine, nu va rade daca .ratezi, te va mangaia si iti va oferi tandretea de care ea a avut nevoie de la tine. atunci iti vei da seama ca nu ai luptat pentru iubire, pentru ca sa nu lasi obisnuinta in viata voastra... stiu, ca ea nu te va parasi si, va fi mereu linga tine in clipe grele, cand copiii vor fi mari si vor avea nevoie de ambii parinti sa ii conduca la Altar! ai grija de familia ta, te rog.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Numai texte.Am vazut enorm de multe casnicii salvate numai de legaturile astea extra. Daca merge casnicia asa asta e. Dar in acelasi timp trebuie. sa-ti asumi toate riscurile pentru ca am vazut multi care, imediat dupa un contact extra devin violenti cu sotiile. parerea mea este ca trebuie sa fii Om pina la capat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bai, esti un curvar pana in maduva. sa-ti fie rusine, te va bate Dumnezeu, si oooooo, o sa-ti aduci aminte... daca Dumnezeu te-ar judeca după cum ai fost acum 15 ani? Tu ai nevoie de mantuire... iti bati joc de sotia ta... Intoarce-te cu parere de rau si marturiseste-ti pacatul

| DanielOKEY a răspuns:

Invito la un trio vei fi mai relaxat dupa

| dandun a răspuns:

Esti un obsedat sexual si te minti pe tine insuti! Nu ai respect pentru.institutia familie.Rusine sa-ti fie, ma intreb daca sotia ta ar fi facut acelasi lucru cum ar fi fost reactia ta?

| nicolae_cartea a răspuns:

Daca nu a avut nimeni de suferit, nu ai facut rau nimanui, deci, practic, nu esti un om rau! Dar ai grija sa nu afle, ar fi dureros si ar iesi urat...

| gheorge a răspuns:

nasol.nu e bine .ce sotia ta nu te stisface?daca e asa vorbeste cu sotia ta si spune-i ce te deranjeaza si incearca sa nu mai repeti greseala.

| raluca_rusti a răspuns:

Mai, eu te inteleg perfect. Am calcat si eu stramb odata, dupa 6 ani de relatie...Nu s-a aflat niciodata, toata lumea a fost fericita dupa si nu-mi pare rau. Daca el ar sti, m-ar dispretui si i-ar fi sila de mine, dar, in realitate, chestia asta n-a daunat relatiei, ba dimpotriva. N-am s-o mai fac, mi-e teama sa nu devina un obicei, si la fel te sfatuiesc si pe tine. Daca nu vrei sa ranesti pe nimeni, nu te implica emotional in nimic de genul asta. Succes!