| Beatrice567 a întrebat:

Sunt internata în spital, am 16 ani pe mama au lăsat-o cei de la spital sa stea cu mine pe durata internării. Nu îmi place în spital și îmi e dor de tata pentru ca medicii nu îl lasă să mă vadă. Mama ma obliga sa mănânc tot ce primesc și nu îmi place nici faptul ca în fiecare zi mi se fac perfuzii.Îmi e foarte dor de tata, ce pot sa fac în situația asta în care medicii nu ma lasă să îl văd? De vorbit vorbim la telefon, nu putem video pentru ca tata nu are aplicațiile necesare

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Trebuie sa ai rabdare. Vei sta doar cateva zile in spital.

| Violleta2022 a răspuns:

Medicii trateaza pacientii, nu stau la usa sa nu-l lase pe taica-tu sa intre la tine.
Dupa cum vezi, daca maica-ta a putut intra ar putea si taica-tu sa intre, daca ar vrea.

| Beatrice567 explică (pentru Violleta2022):

Pe mama au lăsat-o sa stea cu mine pe toată durata internări

| Violleta2022 a răspuns (pentru Beatrice567):

Nu ar fi trebuit, fiindca nu erai operata si nici oloaga sau fara picioare, deci medicii au facut un lucru ilegal ca au lasat-o si pe maica-ta sa stea tot timpul cu tine.
Exista ore de vizita si doar atunci ar trebuiis a te viziteze.

| Beatrice567 explică (pentru Violleta2022):

Eu chiar dacă am 16 ani nu stau fără mama îmi e frica sa stau singură în spital și mama îmi da o stare de siguranță

| Violleta2022 a răspuns (pentru Beatrice567):

Talente si rasfat...

| Cipi1212 a răspuns:

Nu știam că pentru anemie îți trebuie perfuzii.

| adryang78 a răspuns:

Nimănui nu-i place să stea în spital. happy Din păcate, n-ai încotro, mai rabdă și tu câteva zile, până te pui pe picioare. Perfuziile sunt necesare, și crede-mă că e mai ușor când ai branulă. Am avut și eu anemie, tot cam pe la vârsta ta, dar am fost tratat cu injecții intravenoase, aveam venele făcute ciur.
Sănătate multă și să auzim de bine!