Ceea ce face logodnicul surorii tale se numeste abuz emotional, fapta condamnabila in Codul penal. Sora ta merita ceva mai bun. imi pare rau ca fetele se incurca des cu derbedei din astia. Deci din ce am citit fratii tai sunt la criminalistica, nu? Pai povesteste-le situatia lor si sa ia masuri, faceti plangere la politie pentru abuz si amenintare in cazul tau. trewbuie urgent sa vorbesti cu fratii tai. Sora ta nu merita sa fie terorizata. Stii ca dintr-o cadere nervoasa, poate aparea depresia. depresia poate declansa si alte boli psihice. Vrei ca sora ta sa n-aiba viata din cauza unui nenorocit. Ia faceti bine si comunicati, cautati tot ajutorul, sa nu va fie frica sa vorbiti. Nu ewste o rusine. E o realitate cruda. Aveti grija de voi. Mai lasa un mesaj ceva daca ai vreo nelamurire. Cele bune!
Am specificat ca nu-s din aia de care sa se ocupe politia locala sa fac plangere si problema nu-i cum sa scap de ei ca pot face asta fara sa-mi bat capul.Problema e ca nu stiu cum sa-i zic surorii mele.N-am vorbit cu ea de ani de zile si acum nu pot sa iau totul in mainile mele(desi as vrea asta sa termin odata cu ei)ca nu-i atat de usor sa te pui cu nimeni din familie.Mai ales cu sora sau fratii mei...
Spune-i! Incepe cu adevarul continua si termina tot cu el! Nu o va deranja stind ca ii vrei binele si ca esti sora ei, ps. poate tipul ii zicea ca e grasa doar sa o tachineze, ci nu sa slabeasca! Succes!