Buna scumpo
Rupe orice legatura cu el
Tu esti inca un copil nu trebuie sa stai cu oameni atat de mari ..totusi ti-ar putea fi frate mai mare.
Incearca sa nu ii mai dai importanta, o sa gasesti pe cineva care sa aiba lucruri in comun cu tine, cineva de acceasi varsta cu un sau 2 mai mare poate.
Lasa-l pe el ..nu-i de nasu tau, el a fost casatorit are un copil ..nu ai ce cauta in viata lui
Succes
Profu' meu de termotehnica (bine, mi-o fost prof. amu' mai bine de 10 ani) este casatorit a doua oara cu o fosta studenta a lui, si are un baiat cu ea, si doua fete din prima casatorie. Tatal meu are o fata din prima casatorie, si doi baieti (eu si fratele meu) din a doua. Deci, lucruri din astea se intampla.
Ce pot sa-ti spun? Asteapta-te, daca vei ajunge cu el, sa fie impartit intre voi - noua lui familie, si fiul lui, asteapta-te ca mult timp sa fii suparata si sa te "intepe" gelozia din pricina asta, ca asta sa fie inca un motiv de zazanie intre voi. Asteapta-te ca fiul lui sa nu vada bine relatia dintre voi, sa-ti puna piedici pe ascuns, sau fatis.
Desigur, nu este neaparat sa se intample asa, insa este foarte posibil ca lucrurile sa fie mai incurcate din aceasta cauza. Vezi ca oricum casatoria e ca un joc de noroc - faptul ca el este despartit de fosta este inca o dovada pentru asta. Accepti situatia asa cum se prezinta, sau cauti o alternativa, care si aia are sanse de a iesi rau.
Dar,oare in ce era traim?
Daca, totul este asa cum tu ai descris problema, nu vad nicio problema. Divortul nu mai este un subiect tabu iar copilul nu are nicio vina ca s.a nascut. Exista viata dupa divort, depinde doar xe tine sa.i accepti trecutul si depinde tot de tine sa clarifici ce vrei tu de la viata.Cat despre varsta, de cand este un impediment...in urma cu cateva devenii, diferenta era si de 20de ani. Daca va iubiti cu adevarat, mergeti inainte indiferent de obstacolele care se interpun intre voi.Asta,doar dupa ce.ti limpezesti gandurile.intre timp mai pune.l la incercare.
Va iubiti? Ce simtiti cand sunteti impreuna? Nu este nimic gresit in asta. Intr-adevar daca este casatorit este mai complicat, insa, pana la urma va iubiti. In iubire nu este nimic gresit. Fiti impreuna, daca asta simtiti.
Erai naiva si iti placea maciuca.stiai ca e casatorit dar el era exact ce iti trebuia.nu ai ce sa gresesti.are o proasta acasa de care va bateti joc amandoi, si ce e culmea? ca aci el e ce mai prost, ca isi bate joc de propria familie cu o curva.ca asa se numeste, ce faceti voi.preacurvie.el fiind prea-curvarul.dar nu deznadajduiti.e plina lumea de asa ceva.cand toti practica curvia si preacurvia nu o puteti numi greseala.nuuuu.e ceva normal.pana vi se intampla si voua.ori pana santeti prinsi.
AI INTELES GRESIT! e divortat, cu 2 ani in urma pina a ne cunoaste... faza e ca m-a mintit, adica el spune ca s-a temut sa-mi spuie ca are copiil ca sa nu ma piarda
Cristina? el minte si tu faci precum gaina. daca stau zice ca-s curva. daca fug zice ca-s proasta, ia mai bine sa ma impiedic.stii bancul acela? iubitule? cand ma prezinti rudelor tale? imposibil.sotia e la socri, iar copii in tabara.are 30 nu? ce Dumnezeu? la ce te poti astepta? sa fie cavaler si virgin?
Stii cu siguranta ca e divortat sau doar ti-a zis el asta?
Solutia ideala? sa rupi orice legatura cu el, baieti mai sunt si de varsta ta care sunt maturi si gandesc cum trebuie
Tu stii mai bine ce se intimpla in inima ta.incerca sa iesi cu altcineva, vei intelege daca te mai tine fostul.incearca o alta relatie, chiar daca nu e tare dupa placul tau...succes kity