| ovidasmihai a întrebat:

Sunt intr-o mare dilema. Sambata viitoare merg la nunta varului meu si, impreuna cu niste prieteni (rude), am planuit sa-i furam mireasa. Totusi, nu avem nicio idee ce anume sa cerem la schimb. Am vrea sa fim originali. Da-o naiba de lista obisnuita: "m" sticle de whisky, "n" lazi de bere si "p" sticle de sampanie. Ce parere aveti? Vreau sugestii (chiar nebunesti). Dau funda...

Răspuns Câştigător
| roxanau a răspuns:

Un bax de popcorn si o declaratie inedita pentru mireasa...

8 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Pt sotia mea, s-a cerut un box de Eugenii. Fara sa se stie ca ei chiar ii plac eugeniile f multhappy. Ideea era ca nu aveam de unde sa fac rost la ora 2 noaptea, in acea zona a Bucurestiului de Eugeniihappy. M-a scos nasul si a ramas sa dam doua sticle de bautura buna.

| Bacteriuță a răspuns:

Am vazut la o nunta ca cei care au furat mirele [nu mireasa xD] au cerut la schimb cateva monede de 5 bani. ideea era ca, la nunta, cum se vine cu bancnote mari, nimeni nu o sa vina cu monede si va fi mai greu de recuperat mirele xD.
sau ati putea sa-l puneti pe mire sa-si scrie pe spatele vestei, camasii, sacoului sau ce o sa poarte, "Proaspat casatorit" ^^
spor la furat laughing tongue

| GdX a răspuns:

O mare dilema? Zici de parca a venit apocalipsa. Il pui sa faca o serenada sa ii dea chilotii jos cu dintii. E asa greu? Cati ani ai? 2? Sau pui intrebari sa ai cat mai multe?

| deNisu a răspuns:

Sa ii bea sampanie din pantoful ei drept rolling on the floor sau sa traverseze strada descult, nu stiu gandeste-te si tu la ecva ce ai face tu big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cumparati niste vopsea(rosie) si. l puneti sa scrie pe o colt de cladire "ILOVEYOU"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cumparati vopsea(rosie) si. l puneti sa scrie pe un colt de cladire "ILOVEYOU"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia sa cereti voi la schimb "mirele"

| ovidasmihai explică:

Faza cu bautul sampaniei din pantof o stiu... a patit-o sotul vara-mii acum 7 ani... mersi oricum. alte idei?