Pt sotia mea, s-a cerut un box de Eugenii. Fara sa se stie ca ei chiar ii plac eugeniile f mult. Ideea era ca nu aveam de unde sa fac rost la ora 2 noaptea, in acea zona a Bucurestiului de Eugenii. M-a scos nasul si a ramas sa dam doua sticle de bautura buna.
Am vazut la o nunta ca cei care au furat mirele [nu mireasa xD] au cerut la schimb cateva monede de 5 bani. ideea era ca, la nunta, cum se vine cu bancnote mari, nimeni nu o sa vina cu monede si va fi mai greu de recuperat mirele xD.
sau ati putea sa-l puneti pe mire sa-si scrie pe spatele vestei, camasii, sacoului sau ce o sa poarte, "Proaspat casatorit" ^^
spor la furat
O mare dilema? Zici de parca a venit apocalipsa. Il pui sa faca o serenada sa ii dea chilotii jos cu dintii. E asa greu? Cati ani ai? 2? Sau pui intrebari sa ai cat mai multe?
Sa ii bea sampanie din pantoful ei drept sau sa traverseze strada descult, nu stiu gandeste-te si tu la ecva ce ai face tu
Faza cu bautul sampaniei din pantof o stiu... a patit-o sotul vara-mii acum 7 ani... mersi oricum. alte idei?