| ovidasmihai a întrebat:

Sunt intr-o mare dilema. Sambata viitoare merg la nunta varului meu si, impreuna cu niste prieteni (rude), am planuit sa-i furam mireasa. Totusi, nu avem nicio idee ce anume sa cerem la schimb. Am vrea sa fim originali. Da-o naiba de lista obisnuita: "m" sticle de whisky, "n" lazi de bere si "p" sticle de sampanie. Ce parere aveti? Vreau sugestii. Dau funda...

Răspuns Câştigător
| mihaibrasov a răspuns:

Daca tot vreti sa va distrati, faceti rost de o prietena de-a voastra si de o rochie de mireasa, si aduceti-i alta mireasa. Nu-i asa ca ar fi mai distractiv?

11 răspunsuri:
| msonegirl a răspuns:

1. Cere-i 100 RON in monede de 50 de bani
2.Sa-si taie camasa pana la buric laughing
3. Sa bea el singur o sticla de whisky...
4.(daca e mai grasuta si mai urata mama soacra) S-o ia in spate si sa danseze cu ea...

Distractie placuta!

| ancutsa410 a răspuns:

500 de eurolaughing
sa faca striptease mirele
sa-i faca o declaratie de dragoste miresei
nu stiulaughingceva d genu`. bafta!

| Zzzo a răspuns:

Pai:
1. sa-i cereti mirelui sa-i faca o dedicatie de dragoste
2. sa-i cante mirele un cantec
3. sa se sarute nasii
4. un pupic de la nasa
5. un dans pentru miresa(din partea mireului)

| Deyutza a răspuns:

Cere euroi sau portie dubla la tortul miresei laughing

| Gabitza a răspuns:

Nasul sa danseze lambada, un platou cu prajituri pentru voi, poate o declaratie pentru mireasa din parte mirelui, chestii amuzante si in acelasi timp cu o limita!happy
Distractie Placuta!

| Alex_9605 a răspuns:

Bai in sfarsit unu cu mintea la cap.Toti romanii care fura miresele pe la nunti cer bautura in schimb, deci e clar ca suntem niste betivi si incompetenti.Baga-i o provocare mirelui la propia nunta sa-si dovedeasca abilitatile, cere-i nevasta cu imprumut 2 zile laughing

| bebitzu a răspuns:

Ai putea sa ii ceri sa faca ceva care sti ca nu ii place, de exemplu un dans gen rumba laughing, nu stiu, in felul asta zic eu ca mai destindeti putin admosferawinking

| NoAntidote a răspuns:

Un porclaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Puneti-l sa-i faca o declaratie de dragostehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, poti cere mai multe sa fie mai "elaborat" raspunsul. Ceva de genul 100euro, o sticla de whisky (mentioneaza PLINA, ca la ultima mea nunta, s-a dat o sticla goala laughing ) sa cante mirele ceva pentru mireasa, etc tongue

| o_fata_dulce:* a răspuns:

Spunetile ca o vreti pe nasa in schimbu miresei si apoi furati si nasa...hmmm e o iedee