Poti avea orice relatie vrei atata timp cat nu e vb de rude de gradu 1, mai mult de atat daca ti la el o sa gasesti puterea sa treci peste incultura si lipsa de deschidere a societatii in care traim,in ceea ce priveste situatia de natura aceasta. Oricum timpul cerne multe,si cu putin echilibru interior si rabdare f multe se pot rezolva de la sine. Daca tineti unul la celalalt si va e dat sa fie asa atunci asa va fi, important e sa vasliti amandoi impotriva valurilor mari si grele ale vietii, daca vaslesti doar tu e posibil sa se rastoarne barca
Bunica lui verisoara cu mama ta? pai astea-s rude indepartate,de fapt nici nu suna a rude macar, nu vad de ce nu ati putea fi impreuna, reveniti-va si traiti fericiti!
In aceeasi situatie numai ca eu cu un verisor de gradul 3 ambii stim asta dar ce e de facut ne iubim si atat.
Bhai! nimic nu sta in calea Dragostei,,, daca sunteti mici, ar trebuie sa va despartiti dar AKum mari.nu mai are nimic.am avut si eu ceva asemnator,, si ne-am despartit din alt motiv.dar cum e lumea Va rade de tine! eu zic Da!
anonim_4396 întreabă: