| Chloé_9908 a întrebat:

Sunt într-o relaţie complicată, îmi place foarte mult băiatul cu care sunt şi este posibil să fim veri de gradul 2.
Am aflat de curând şi amândoi suntem şocaţi.
Putem avea o relaţie dacă bunica lui este verişoară bună cu mama mea?

Răspuns Câştigător
| DUDA_5988 a răspuns:

Poti avea orice relatie vrei atata timp cat nu e vb de rude de gradu 1, mai mult de atat daca ti la el o sa gasesti puterea sa treci peste incultura si lipsa de deschidere a societatii in care traim,in ceea ce priveste situatia de natura aceasta. Oricum timpul cerne multe,si cu putin echilibru interior si rabdare f multe se pot rezolva de la sine. Daca tineti unul la celalalt si va e dat sa fie asa atunci asa va fi, important e sa vasliti amandoi impotriva valurilor mari si grele ale vietii, daca vaslesti doar tu e posibil sa se rastoarne barca

4 răspunsuri:
| DanielJackson a răspuns:

Bunica lui verisoara cu mama ta? pai astea-s rude indepartate,de fapt nici nu suna a rude macar, nu vad de ce nu ati putea fi impreuna, reveniti-va si traiti fericiti!

| ImHereForYou a răspuns:

Da normal ca puteti avea

| MindExplode a răspuns:

In aceeasi situatie numai ca eu cu un verisor de gradul 3 ambii stim asta dar ce e de facut ne iubim si atat.happy

| Acasel a răspuns:

Bhai! nimic nu sta in calea Dragostei,,, daca sunteti mici, ar trebuie sa va despartiti dar AKum mari.nu mai are nimic.am avut si eu ceva asemnator,, si ne-am despartit din alt motiv.dar cum e lumea Va rade de tine! eu zic Da!