Sincer cred ca o pauza poate face mai mult rau decat bine.Practic lasi o saptamana sau doua problemele nerezolvate si toate frustrarile si gandurile se aduna.
Eu mă refeream la sentimente! Dacă e iubire adevărată treceţi peste toane necazurile şi certurile.Sau vă place să vă certaţi ca împăcarea să fie dulce?
Nu ne place sa ne certam...doar ca nu am mai facut o astfel de "pauza". Atunci cand ne certam si nu vorbeam o zi, doua lucrurile erau mai agravate din cauza gandurilor "negative", dar le rezolvam noi pentru ca nu am putea sa stam despartiti...
Atunci e dragoste cu Năbădăi! Să vă iubiţi maxim!
Buna!
Poate ar fi bine sa faceti pauza pentru o vreme si dupa sa va reampacati!
Buna,luati o pauza sa va asezati gandurile, poate a intervenit si gelozia de cele mai multe ori certurile sunt provocate de gelozie, iar daca acum doar va certati, mai tarziu o sa va bateti parte in parte daca nu rezolvati acum problema asta
Pai, poti incerca sa discuti cu el sincer si deschis despre aceste probleme exact asa cum ne-ai prezentat noua situatia. Cu totii stim ca acum sa o spun drept o relatie nu tine la adanci batranetii, dar o poti face sa dureze mai mult. Discuta cu el, daca se intampla la fel, eu as fi zis sa o las balta. Acum depinde de felul tau de a fi, de exemplu eu sunt mai "artagoasa" de fel si cam orgolioasa. Dar daca tu chiar il iubesti incearca sa discuti cu el si mai lasa de la tine si poate si el va face la fel. Acum nu stiu` daca te av ajuta raspunsul meu, dar eu asa as fi facut, este doar o parere. Te-am pupat :* Chiar m`as bucura sa reveniti la "normal".