| mystik a întrebat:

Sunt intr-o relatie de doi ani, insa de o luna am o atractie pentru un alt baiat cu care vb pe mess si am iesit de citeva ori, fara ca prietenul meu sa stie. Odata cu aparitia lui, sentimentele pentru iubitul meu au inceput sa se stinga.Ma simt foarte atrasa de noul meu admirator si el de mine, mi-a propus sa iesim dar nu stiu ce sa fac.Ma gindesc ca nu merita sa renunt la o relatie de 2 ani pentru posibil o aventura, dar inimii nu-i poti ghida de aceea ea a inceput sa bata mai tare pentru noua mea cucerire si eu nu vreau sa stau intr-o relatie numai din mila pentru timpul petrecut impreuna. Ajutati-ma va rog cu sfaturi cum as putea sa-i spun iubitului meu ca imi place de altcineva asa ca sa ma inteleaga si sa nu ma urasca? fundita

Răspuns Câştigător
| puricel a răspuns:

Micuta mea mistica, aici a intervenit un pitic ciudat si negru care se numeste "plictiseala". Tu si prietenul tau cred ca aveti pana in 18 ani, iar adolescentii din ziua de astazi consuma totul foarte repede. Parerea mea. Probabil ati avut un punct culminant in care va iubeati atat de mult, incat nimeni din intregul univers nu va intelegea.
Sa ti-o spun sincer, tu cred ca te-ai cam plictisit de el, insa aparitia acestui tip nou, iti ofera senzatia aia bizara, cum ca vechiul baiat cu care ai stat 2 ani, danseaza pe langa tine ca un sclav mic si umil. Toata chestia asta e diferita fata de cum era cand l-ai cunoscut acum 2 ani.
Sfatul meu este sa ai grija cu acest nou tip. El nu te cunoaste atat de bine ca vechiul si vei intampina mici probleme, pentru ca in noua ta relatie tu vei pleca cu niste obisnuinte din vechea ta rel, si aici apar desincronizarile, erorile etc.
Eu iti sugerez sa lasi timpul sa treaca. Poate se va schimba ceva. Nu poti stii cand vei dori sa ramai cu vechiul si el fiind parasit isi va gasi alta prietena. ceea ce indiferent de situatie te-ar roade.
O relatie de 2 ani. nu se uita asa usor. Insa intrebarea mea este.

Esti sigura ca vechiul nu a facut vreo miscare gresita, in conditiile in care tu ai fost nevoita sa iti cauti un alt tip?

Judeca problema la rece, si nu te lasa coordonata de prietenele tale/mama ta etc.
Fa ce simti tu, doar e corpul, sufletul si mintea ta. Nu esti jucaria nimanui!
Te puuuuupici!

17 răspunsuri:
| XenofX a răspuns:

Ii spui ca ai nevoie si u de o pauza sau sa-ti petrci putin timpul singura si poate el te va intelege,
sau vorbeste cu el. spune-i ca relatia nu mai merge ca la inceput nu stiuhappy
incearca sa te desparti de el pentru o perioada scurta combinate cu respectivu si daca nu iti va placea poti sa te intorci la el inapoi asta daca el te iubeste cu adevarat
nu stiu aste'a sunt parerile mele
bafta sper sa o scoti la capat
:*

| cornel a răspuns:

Inseamna ca nu il iubestihappy

asta este.

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Îţi dai seama că nu ai cum să-i spui că renunţi la relaţia voastră şi el să vină să-ţi spună ce bine-mi pare, hai să fim prieteni. Nu-ţi sugerezi să-i spui de noul băiat pentru că s-ar putea să reacţioneze urât. Zi-i că ţi-ai dat seama că sentimentele tale faţă de el nu sunt la fel ca acum câteva luni şi că ar fi mai bine să vă despărţiţi. Nu are sens să stai lângă o persoană faţă de care numai simţi nimic. Baftă!

| Arthur a răspuns:

La donna e mobile.

| ancan a răspuns:

Spune'i ca ti'ai dorii sa luati o pauza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceea ce ti se intampla se cam numeste "soarta", iar daca te desparti de prietenul tau tot la fel ii spune, iar daca el sufera si tu nu suferi tot "soarta" ii spune. Iar daca tu in viitor te desparti de acest nou tip care ACUM ti-a pus inima pe jar de nu stii ce sa faci si vei suferi, iar el nu, TOT "SOARTA" SE NUMESTE. Ideea e ca trebuie in viata, in jocul asta(sau ce o fi) al vietii sa trecem prin toate, si placere si suferinta. Dumnezeu te va pune la multe incercari, tu trebuie sa treci prin toate si sa devii din ce in ce mai puternica. Nu exista o solutie concreta la situatia asta in care te "pune" inima, oricum faci cum iti dicteaza ea si oricum nu vei face cum ti-ar putea da cineva de aici sau din alta parte un sfat.

toate bune.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Ţie îţi bate inima tare pentru nişte conversaţii pe messenger?
O să aibă toate motivele iubitul tău să se urască.

| BogdanCMX a răspuns:

Inainte sa iei o alegere cantareste bine balanta!
Daca iesi cu noul tau admirator incearca sa faci din prima iesire o sedinta, insa fara ca el sa isi dea seama, intreaba-l despre fostele lui relatii si in timp ce iti raspunde ai grija sa fi atenta la gesturile lui :1. daca se balbaie, MINTE 2. daca isi ridica privirea in sus de mai multe ori, MINTE 3. de cele mai multe ori persoanele care vor sa ascunda ceva isi trosnesc degetele in timp ce raspund la o intrebare 4. dupa ce i'ai adresat cateva intrebari despre ceea ce te intereseaza mai intreaba-l odata, dar sub alta formulare intre timp tu incearca sa memorezi ceea ce este mai important la ce ti'a spus inainte, ceva gen : motivele pentru care s-a despartit de fostele, e posibil sa nu iti raspunda la fel mai ales daca revi peste subiect dupa aproximativ 2-3 ore! este foarte important sa afli daca te minte sau nu!winking
Daca ai ceva nelamuriri sau intrebari, imi poti da un mesaj! bafta.

| babygyrl a răspuns:

In primul rand ar trebui sa afli mai multe lururi despre noua ta cucerire. Poate ce vei afla despre el te va face sa iti schimbi sentimentele si atunci daca tu vei renunta la prietenul tau pentru el, iti v-a parea rau. Mai bine afla cateva lucruri despre el.Cred ca ar trebui sa vezi cat de mult sau cat de putin te iubeste el dar si prietenul.Sa nu faci o greseala. Daca vei afla lururi bune despre baiatul acela si vei vedea ca chiar te iubeste si isi doreste o relatie cu tine, nu doar o simpla avenutura cred ca ar merita sa renunti la prietenul tau. Dar daca prietenul tau chir te iubeste si tine la tine, te respecta si are grija de tine nu cred ca merita sa il lasi, poate el va fi la fel e bun cu tine si poate celalalt nu va fi la fel ca prietenul tau.
Daca vrei sa te desparti de el ar fi cel mai bine sa ii spui direct ca tu te intalnesti cu cineva care te-a cucerit si te iubeste si tu nu vrei sa iti bati joc de el si ii spui ca ar fi mai bine sa luati o pauza sau sa ve despartiti. Atunci vei vedea reactia lui si vei stii ce sa faci in continuare.
Ii mai spui ca tu l-ai iubit si ca nu l-ai inselat si sa nu se supere pe tine dar tu nu ii poti porunci inimii asa ca tu doresti ca el sa nu sufere fiind inselat si mai bine v-ati despartii. Poate v-a intelege si mai spune-i ca tu vrei ca sa ramaneti amici.

Mult noroc. pa

| andrei a răspuns:

Dragostei nu ii poti zice nu si nu poti iubi 2 baieti la fel de mult deodatawinking

Nu poti fi cu un baiat gandindute la celalat.
O relatie fara dragoste nu mai e relatiewinking

incearca sa ii zici ca nu mai il iubesti sau gasesti tu ceva spune-i ca sunt si alte fete si eva de genu dar din mila nu poti traihappy

Bafta!

| lia a răspuns:

Ai perfecta dreptate! Nu poti sa-i dictezi inimii si nici nu poti sa hranesti o relatie doar cu amintiri. Dar eu te sfatuiesc ca inainte de a pune punct acestei relatii, sa stai si sa te gandesti daca esti pregatita sa faci acest lucru. Chiar daca acum nu-ti dai seama si decizia iti apartine, pentru o perioada de timp gandul tot la el si la amintirile voastre iti va zbura.
Eu te sfatuiesc sa nu incepi o alta relatie imediat. Mai asteapta putin. Ca sa poti construi o alta relatie trebuie sa ai mintea limpede. Daca nu, vei avea tendinta sa-i compari si noul tau prieten nu cred ca va fi dispus sa accepte acest lucru.
Eu sunt convinsa ca vei reusi sa iei decizia potrivita. Cele mai importante decizii din viata noastra suntem nevoiti sa le luam singuri. Chiar daca noi incercam sa-ti dam sfaturi, tu vei sti la momentul potrivit ce trebuie sa faci. Cel mai important lucru este sa nu lasi niciodata loc de regrete.
In ceea ce priveste actualul tau iubit, eu cred ca ar fi corect sa-i spui adevarul. Iar daca el nu este in stare sa-l accepte, macar tu vei fi cu constiinta impacata.

| perla a răspuns:

a spus tot ce era de spus, adaugand ca daca nu mai simti nimic pentru vechiu,,, nu te incapatana sa crezi ca il tradezi ca nu e asa, du-te ca vantu si ca gandul ai 18 ani viata merge inainte! si daca te iubeste te va recuceri! bafta!

| darrio2007 a răspuns:

Prea usor te emotionezi doar ca vorbesti pe mess cu altul. 2 ani nu au contat pentru tine. Te va uri sigur prietenul tau. Of, femeia! schimbat-oare ca vremea de afara.

| SarcasticEnchanter a răspuns:

Ai zis bine cand ai zis ca simti o atractie. Credeam ca zici ca deja il iubesti pe noul admirator. Ma intreb insa de ce il mai numesti pe cel cu care esti in prezent "iubit". Inca il mai iubesti sau de ce? Nu stiu daca merita sau nu sa renunti la cei doi ani. Tu stii mai bine. Daca relatia voastra merge prost, scartaie, etc renunta. Daca e vb numai de plictiseala si de faptul ca cioara de pe gard pare mai mare decat vrabia din mana, nu te pot sfatui contrar proverbului. Avand insa in vedere ca iti plac noile cuceriri, iar pentru cele vechi simti doar mila pentru timpul petrecut, iar mi-e greu sa iti dau vreun sfat pentru ca eu nu gandesc ca tine.
Nici pe prietenul tau nu il cunosc. Dar daca ar semana cat de cat cu mine, sa nu te astepti la vreo tentativa de a te "recuceri" pentru asa ceva.
Tot ce te pot sfatui este ca daca chiar vrei sa te desprti, spune-i direct si fara ocolisuri. Nu-i poti comanda inimii, insa un dram de constiinta cred ca ai si tu. Spune-i cel mai bine undeva intr-un loc public. Unii oameni isi pot infrana totusi poftele inimii daca au un motiv.
Bafta!

| bOse a răspuns:

Totul se rezuma la ce are el si nu are actualul tau prieten.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa il las pe prietenul tau cu care v.b.pe mess si sati continui relatia de 2ani dar daca atractia e mare poti sa ii spui ca nu mai vrei sa staicu el dar sa nu-i povestesti de acel baiat. Semnat Madalina 11ani.

| Zenithf a răspuns:

Este rau ca ai facut lucrurile astea pe ascuns. Gandeste-te numai, tu ce-ai simti daca prietenul tau te-a inselat si el?
Cum au mai zis si altii, tu ai nevoie de o perioada sa stai singura, sa judeci totul la rece. Tot perioada asta te va ajuta sa vezi daca mai simti ceva pentru vechiul, daca ti-e dor de el.
Discuta cu prietenul tau cel vechi si vezi ce faceti, poate luati pauza vreo doua saptamani si va lamuriti bine ce sentimente aveti unul pentru celalalt. Este necesar insa sa lamuresti lucru la rece, cum am mai spus, nu in vartejul lumii, asa ca stai cumintica acasa.
Sper ca sfatul meu sa fie de ajutor, paa.