anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt intr-o relatie serioasa si am ganduri si planuri mari alaturi de partenerul meu. Am luptat pentru aceasta relatie, iar acum isi face aparitia cineva din trecut, care mi-a ruinat si o alta relatie pe care am avut-o inainte de aceasta.
Aceast barbat revine pentru a imi face viata un calvar, deoarece la un moment dat am fost foarte aproape de a avea orelatie, dar nu s-a mai intamplat, pentru ca am descoperit ca era neserios.
Acum ma cauta, vine la job desi l-am ignorat si stie ca am o relatie.
As vrea sa ii spun partenerul meu, dar imi este teama de reactia lui, este destul de gelos si mereu isi face ganduri rele. As vrea sa scap de povara asta, dar imi este teama de reactia lui. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Poti sa ii spui frumos tipului prin mesaj, la telefon sau fata în fata ca ce face se numește hartuire și ca ii vei depune plângere la politie.
Dacă nici asa nu se potolește, vorbește cu iubitul tău ca să nu se înțeleagă greșit ce se intampla si mergeți împreună sa depuneți plângerea.

4 răspunsuri:
| Allhambra a răspuns:

Apelează la politie și reclamă-l pentru hărțuială.
Probabil se va speria și se va potoli.

| ganeamariandumitru a răspuns:

Cel mai bine e să rezolvi singură, fără să afle actualul partener.

| carevaescu a răspuns:

Hooo Machiavelli laughing

| carevaescu a răspuns:

Pai, întotdeauna e bine sa fii sincera. Secretele au si ele un rol daunator.

Acelui barbat trebuie sa-i spui clar ca daca nu încetează vei recurge la politie.

Vorbește cu partenerul tau despre cum veți gestiona bine această situatie. Daca vrei o relație serioasă, trebuie sa-ti vezi partenerul, well, ca pe un partener indiferent de situație