Fa-ti o curatenie generala in viata personala, pune pe faras persoanele care te fac sa suferi, scutura-ti sufletul de praful suspiciunilor si geloziilor, sterge mucegaiul deznadejdii si incepe-ti viata intr-o casa curata in care sa te simti bine si tu si viitorii tai prieteni. Inteles?
Iti inteleg indecizia. Eu cred ca ar trebui sa ii spui,, actualului" ca tu crezi ca relatia nu mai e la fel de frumoasa ca la inceput. Daca el nu riposteaza, incearca sa te indepartezi de el putin cate putin, sa ajungeti la statutul de,, prieteni". Dupa aceea, poti fi cu baiatul de care iti place!
Succes si noroc cu relatiile de acum incolo! ♥
Nu este nimic in neregula cu starile tale...ai 17 ani! Poate ca te-ai grabit un pic sa-ti arati sentimentele fata de prietenul tau care probabil este si mai confuz. Iubirea de la 17 ani, ai sa vezi, pare ca o joaca fata de iubirea de la 25 sau 30 de ani, apar alte intrebari, framantari si sentimente.Prietenul tau are dreptate - nu poti iubi mult sau putin, iubesti pur si simplu.De indragostit te poti indragosti de zeci de ori, de iubit cu adevarat doar O DATA IN VIATA.Parerea mea este sa clarifici actuala relatie inainte sa iei o decizie.Succes!
Eu cred ca ar trebui sa te desparti de "actualul" si. sa incerci o noua relatie cu baiatul respeectiv