| Biancasata a întrebat:

Sunt intr-o situatie tare ciudată… grea sunt atat de singură deprimată tocmai ce am rămas fără munca prietene n am. iubit n am … am avut ieșiri cu băieți la care n au dus decat spre pierderea timpului efectiv simt ca cedez nu stiu ce sa fac ????????????

48 răspunsuri:
| JohnnydeFeer a răspuns:

Ce iti place la un om?
Ce standarde ai?
Dece vezi totul ca pe pierdere de timp?

| Violleta2022 a răspuns:

La ce dumnezue vi sa te mai plangi aici, cand nu-ti place munca si pleci dupa cateva saptamani de munca, ca-i prea greu.
Pana si la mega Image ti s-a parut munca grea si ti-ai dat demisia.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Cinic):

Nu o vad altii de obicei. O vad eu si e suficient. tongue

Problema optiunilor nelimitate de la top x% barbati e ca aia cauta una care sa ii motiveze. Care sa le fie alaturi si daca miine s-ar trezi saraci-lipiti. Si alea sunt cu adevarat ca diamantele in noroi. Da, pot gasi/cumpara trei gauri de facut download in ele mult mai usor ca tine sau ca mine, dar probabil le e si mai greu sa gaseasca pe cineva care sa le fie alaturi "no matter what"

| Cinic a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Sunt de acord cu tine. Doar ca tu si eu vedem lucrurile din punct de vedere logic si practic. Cred ca putem sa fim de acord ca bianca la fel ca multe alte femei, se vaita ca este singura si ca nu are iubit in timp ce refuza sau ignora zeci de potentiali iubiti. Prea slab, prea gras, prea scund, prea banal, prea sarac etc. Desi ea nu are nimic de oferit vrea totul. Cel mai probabil are inboxul plin de mesaje de la o gramada de baieti decenti dar ea nu vrea baiat decent. Ea vrea exclusiv pe ala frumi si dulce si dragut si daca se poate sa aiba bmw si casa decenta si job bine platit. Si nu este nimic rau sa iti doresti asta ca femeie, doar ca apare competitia. Ala si frumos si doatat area acces la femei feminine si atractive si sanatoase mintal. Cu alea o sa isi faca familie. Domnisoarele basic sau chiar cele sub basic vor fii regulate si abandonate doar. Pe de alta parte le si inteleg, ca ele traiesc pe Instagram si aia insemna realitate pentru ele. La fel cum este internetul plin de femei care se vaita ca barbatii sunt superficiali doar ca ele nu se refera la barbatii normali ca aia sunt inexistenti, alea care se vaita ca barbatii sunt superficiali sunt fix alea neatractive sau sarace care vor fix acelasi top 15% dintre barbati.

| Animeforlifee9921 a răspuns:

In primul rand calm down si aminteste-ti ca nu esti singura care trece prin asta. Poate poti vorbi cu parintii tai si te muti la ei pana rezolvi cu locul de munca.

Oh, da. Cunoastem. Am una bucata vara care e fix genul asta. Se tot vaita, ea are zero barat de oferit, dar se crede printesa si asteapta sa vina unul pe un cal alb. Plus traume din copilarie cu duiumul, pe care le refuleaza fiind o mama de tot ***. Nu intru in detaliu la povestea asta, ca as putea scrie romane. Sau mai am eu o prietena care cica tine la mine dar e ca un joc de ala japonez cu manga - cum zic ceva gresit, isi ia reset si isi pune tricoul pe ea la loc. In fine, nu intru nici aici in detalii, dar si aia e gen vara-mea, cu exceptia ca e mai putin mizerabil in casa la ea ca la vara-mea si ea chiar arata bine pentru varsta ei. A, da, si nu se plinge in modul vara-mii. Doar ca si ea si vara-mea nu au prieteni de nici o culoare, in principiu.
De acord si in rest cu tine. E instinctul speciei. Femelele vor vrea mereu sa procreeze cu masculul alfa. Doar ca la rasa umana multe dintre cele care vor sa procreeze cu masculul ala nu ii sunt echivalentul pe absolut nici un plan - nici macar sanatoase tun fizic si mintal, ca de bani si profesie, aia e treaba secundara si adesea irelevanta. P.S. Alea basic si sub-basic vor fi regulate de basici si sub-basici care eventual s-au ajuns si par mai mult decat pielea ***. La mine unul, o proasta e moartea totala a pasiunii. O naiva poate fi o tentatie interesanta, mai ales ca nu sunt genul sa profit de oamenii de nici un sex. As incerca sa o ajut si sa mai deschida ochii la ce e in jurul ei, macar atita lucru sa fac pentru ea.

| Vandalu a răspuns:

Si bine i ai facehee hee

| SophiaSsX a răspuns (pentru Biancasata):

încearcă sa te liniștești, totul o sa vină de la sine, Încearcă sa faci ceea ce îți place, concentrează te pe hobby urile tale, pe tine, să faci ceva relaxant, să încerci să socializezi, o să fie bine

| George0197 a răspuns:

Buna.Nici eu nu am iubita si ghici ce tot intr-o situatie deprimanta sunt.Mi-am dorit intotdeauna sa am si eu un suflet pereche langa mine dar viata mi-a dat fix o lula.N-ai ce face.Plus de asta ca atunci cand esti fara bani si fara posibilitati lumea te mai ia si la misto si hai sictir.Inteleg ce spui, as vrea si eu sa vorbesc cu un psihoterapeut despre problemele mele dar este greu cand nu stai bine cu banii.Toti imi spun ca nu mi-am facut iubita din cauza tristetii pe care o eman.Dar totusi intreb si eu ca un om cinstit si onest cine nu ar fi trist in locul meu? Imi caut iubita de ani de zile, am ajuns sa ma cert cu familia din cauza asta si ghici ce? Familia mea imi spune sa accept sau merg iarasi la un psiholog ca nu se mai poate.Toate cele bune si o viata frumoasa, caci eu am o viata de tot rahatul.

| Ilovebmw a răspuns:

Nu, as vrea sa o fac fericită

| andrey69 a răspuns:

Buna Bianca!
Ai vrea sa vb la tel?

| IamJoKeR a răspuns (pentru Biancasata):

Draga Bianca, vreau sa stii ca viata e frumoasa si tu meriti mult mai mult!

| AdeA1991 a răspuns:

Ce vezi cand te uiti la tine?

| anaznbuc a răspuns (pentru Violleta2022):

Mama, dar ce dura sunteți!

| anaznbuc a răspuns (pentru wildthing):

Interesant, dar dacă intri în patul unui tip și faceți chestii sexuale, se considera tot sex, corect?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru IamJoKeR):

Desigur, lol.
@wildthing: Timpenii. Daca rezonezi cu cineva, nu ii dai blue balls asa, de fantezie, ca ai vazut tu in carti si filme ca e bine sa il faci sa astepte ca prostul. Ca poate nu e prost. Si nici vinator. Dar cu siguranta ca nimeni nu apreciaza basinile pe care le au in cap majoritatea femeilor care nu au absolut nici un atu care sa justifice respectivele basini.

| wildthing a răspuns (pentru anaznbuc):

Nu ai ce sa cauti cu el in pat.