Nu am zis să o laşi sau să o faci să suferi.
Ce vreau eu e să nu mai plângi şi să treci peste să o laşi o perioadă în pace să îţi rezolvi tu problemele pe urmă să salvezi relaţia de prietenie.
Josnic o astfel de scursură nu merită să fie prietena ta.
Iar tu trebuie să te trezeşti nu o să-ţi plângi de milă pentru atât a fost a trecut viaţa merge mai departe.
Te concentrezi pe alte lucruri şi încerci să treci peste.
Vei găsi şi tu pe cineva cine te va face fericită.
Iar pe viitor alege-ţi mai bine prieteni, un prieten nu te trădează.
Sincer sa-ti spun, mie prea greu sa realizez asta.astept mereu o scuza pentru ce a facut, am prietenit atat timp...
Apropo.ea zice ca nu e vorba de nici o tradare, atat timp cat mie nu mi-a placut de baiatul respectiv.
Dacă ţi-a plăcut de ce nu iai spus?
Pai i-am zis ca nu-l mai plac, dar nu m-am gandit ca sensul ascuns al intrebarilor ei, era asta/
Şi atunci de ce plângi?
Că ea tea trădat sau că el e cu ia şi tu tot ţii la el?
Ea*
Nu intelegi, oricum mersi.
Dacă ai avut timp să scrii atît atât atunci ai timp să îmi explici.
Sunt ochi şi urechi.
Nu sunt aici să-mi bat joc.
Şi chiar mă intereseză subiectul.
Mai degraba faptul ca ma tradat, sincer sa-ti spun din momentul cand mi-a spus ea ca el o placea, mi-a fost total indiferent de el ca persoana, ce sa zic.Ma durut enorm sa aflu ca prietena cu care eram impreuna peste tot,faceam absolut tot pentru ea, imi dadeam si viata a facut asa o prostie, pur si simplu nu vreau sa cred, vreau sa gasesc o scuza pentru ce face, dar nici sa ma calce in picioare, intelegi ce vreau sa zic?
Nu există nici o scuză pentru ce a făcut a ales un bărbat în detrimentul unei prieteni de 11 ani.
Când o să se despartă de el unde crezi că va veni?
La tine cu coada între picioare.
Mnda,stiu asta foarte bine, dar nici sa o las nu pot, pentru ca tin enorm la ea...
Niciodata n-am fost genul de persoana care sa-i faca pe altii sa sufere.
Nu am zis să o laşi sau să o faci să suferi.
Ce vreau eu e să nu mai plângi şi să treci peste să o laşi o perioadă în pace să îţi rezolvi tu problemele pe urmă să salvezi relaţia de prietenie.
Prietena ta nu a fost o prietenă adevărată minţindu-te că ea nu îl place pe băiatul respectiv şi că acum sunt şi împreună.
Cred că totuşi a vrut să ţina toată chestia ascunsă de tine ca să nu te superi pe ea ş.a.
Şi de ce să iţi spună peste atâta timp că ei sunt împreună?
Dacă îţi era o prietenă adevărată îţi spunea totul de la bun început.
Sfatul meu pentru tine e să nu mai fi tristă şi să nu mai plangi, de ce? pentru ei?
Fi tare şi numai tu decizi ce faci mai departe. Nu îi lasa sa îţi absoarbă zâmbetul după faţa.
Pai prietena ta nu prea a fost o prietena buna. Si poate ar trebui sa vb cu ea de ce ti-a facut asta sau sa vorbesti cu parintii tai. Sunt sigura ca o sa inteleaga. Si poate ca prietena ta a vrut sa fie de la inceput cu baiatul acela. E posibil sa te fi mintit cand ti-a zis ca nu-l place. Crede-ma, stiu cum e.
Creed ca nu ei sunt vinovati daca s-au indragostit unul de altul.stii cum e,inima nu respecta reguli. Apoi daca voi erati bff,cred ca ar trebui sa treceti peste.
singura greseala a ei a fost ca nu ti-a spus adevarul. O prietenie e bazata pe sinceritate. Daca sinceritate nu e,atunci nici prietenie nu e, nu a fost si nu va fi niciodata. Deocamdata atat pot sa-ti spun. Eu zic ca ar trebui sa iesi mai mult, sa frecventezi locuri cu oameni placuti si poate cine stie?! Exista dragoste la prima vedere, deeci... Apropo, cati ani ai?
16,si suntem prietene de 11 ani...
Inteleg situatia...Inseamna ca ori n-a fost niciodata prietena ta, ori a intervenit acum ceva.