Ideal este sa le daruiesti bani nu cadouri!
Am primit atat de multe cadouri nepotrivite la nunta noastra ca a trebuit sa le dam de pomana si nu ne-am bucurat de mai nimic. Deci, daca nu stii sigur ca le trebuie frigider, masina de spalat de care vor ei sau vreo masina auto ultimul model, mai bine le dai un dar frumos in bani si vor stii ca ii apreciezi.
Aveti mare dreptate, dar nu m-am gandit la asta! E o idee minunata! Ecaterina si dvs. aveti mare dreptate si sunteti foarte dragute si amabile! Voi face in asa fel o suma mare de bani si le pun in plic si un buchet de flori pentru mireasa! Va multumesc frumos pentru amabilitate si sinceritate!
Petrecere frumoasa la nunta nepoatei dvs!
Multumim frumos din suflet!
Pune banii intr-un plic si gata.
E dificil si riscant sa faci un cadou. Mirii risca sa primeasca cate 3-4 lucruri de acelasi fel.
Exista carduri cadou.De la Dedeman sa zicem.Valorile sunt incepand de la 1000 de lei. Tinerii isi pot cumpara ceva cu adevarat util, folosind acel card.
Uite aici conditiile achitionare si folosire!
http://www.dedeman.ro/regulament-carduri-cadou.html
Desigur ca da! Este o idee foarte buna! Multumesc frumos, Angycut! Cu stima si respect!
Buna!
Pai ai putea cumpara ceva care sa le fie util, sa il poata folosi, hai sa iti dau cateva idei:
- un ceas de perete vintage (sunt de efect si frumoase)
- un robot de bucatarie
- un sandwich maker
- o lampa deosebita (gasesti multe faine la Dedeman sau Praktiker)
- ceva de decor interior: o vaza cu niste chestii artificiale bagate in ea.
- un set de pahare sau cani
- un serviciu de bucatarie frumos, de exemplu cel fumuriu (negre) sunt foarte de efect si frumoase
- o rama mare care sa contina multe locuri unde sa isi puna pozele cu ei, cu familia...
Cam atatea idei am avut!
Sper ca te-am ajutat!
Distractie placuta :*
Îi pui banii aia în plic și îi dai lor.Or sa primească la seturi de farfurii și tot felul de chestii încât vor aprecia banul mai mult.Plicul și un buchet de flori și e cel mai ok pentru ei și simplu pentru tine.
Ceva util pentru acasă: un cuptor cu microunde, un robot de bucătărie, un aspirator, o lustră.
Incearca aici cateva idei super bune de cadouri, mai ales cele pentru casa. http://pravalia-cu-surprize.ro/
Ai putea cumpara un ceas, dar de ala bun original. Nu toate chinezariile. Sau un latisor de argint cu o cruce. Bafta!