| Ghiuo a întrebat:

Sunt jignită mereu de familie.Mă fac:Bila de grăsime buldog obeza ghulea balena si multe altele.Mă fac sa mă simt prost mereu și oriunde Ce pot face am 13 ani și doi frați și o sora m-am saturat

Răspuns Câştigător
| Fata2303 a răspuns:

Sincer,și am trecut prin asta.Incearca si arată-le membrilor familiei ca tu vrei sa slăbești. Oricum, depinde și de cate kilograme ai și cât de înaltă ești.Eu una le-am arătat părinților mei că vreau sa slabesc, am ținut o cura de slăbire și am slăbit aproximativ 4 kilograme.Intradevar,încă mai am câteva kilograme in plus dar părinții mei nu mai comentează. Oricum, ai doar 13 ani, ești în crestere.Ai tot timpul din lume sa slăbești. Încearcă și explică că nu te simți bine daca îți spun asta, spune-le că te fac sa te simți prost. Explica-le și sunt sigură că vor înțelege happy.

4 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Da nu ii mai lua in seama ca daca te ofrici si superi o sa faca mai rau.
O sa slabesti si o sa fi cum trebuie iar atunci o sa isi inghita cuvintele mai ai timp sa te dezvolti.

| HazelEyes77 a răspuns:

E familia ta n ar trebui sa ti zica chestii urate de genul dimpotriva ei trebuie sa ti ridice moralul cand altii dau in tine. Urat. Incearca sa mananci sanatos si sa faci multa miscare. Cu putina vointa vei reusi sa dai jos cateva kilograme.

| munteanuionvictor a răspuns:

Îmi pare rău. Ar trebui să încerci să slăbești.

| Ghiuo explică:

Da dar chiar nu sunt foarte grasa am 1, 57 și 40kg