| Altair22 a întrebat:

Sunt negru de suparare. Imi vine sa... Bun. Ma abtin.

Urasc faptul ca nu am capacitatea mentala sa ma exprim sentimental si de fi mai sentimentalist si mai romantic. Si, in relatiile mele am ales sa fac mereu cadouri persoanei iubite, cand greseam mai scoteam un "imi pare rau" din coltu' gurii dar mereu insotit de o floare sau ceva dragut langa.

Mereu am fost genu' care a considerat ca orice lucru material il ia pe unu "dovedit" prin vorbe si prin sentimente. Suntem oameni, materiali... nu stafii.

Prietenei mele nu-i convine. Ea mereu ma taie din scurt ca pe ea n-o pot cumpara cu banii. Bun, ok. nici nu vreau o tipa care sa-i fie opusu' sa ma stoarca de bani, dar...

Oare chiar nu apreciaza gestu'? sad Si ea nu-i prima cu care am probleme de genu' si imi pica fata cand stiu ca stateam uneori ore intregi in fata produselor gandindu'ma ce i-ar putea sa-i placa ( INCLUSIV la dulciuri, in *** ) Si cand il dau, sa se uite la el, sa imi arunce privirea aia tipica de om intelept si sa-mi spuna ca nu se lasa cumparata.

Nu, nu. Ea vrea sa ma deschid... Sa fiu floarea diminetii cu roa scaldata in soarele... mele. Fuck! O sa-mi ziceti sa ma deschid, sunt sigur de asta. dar, nu sunt in stare. Sunt extrem de constient caci ma stiu. Nu sunt. Am incercat si nu-mi iese. Imi pierd firea si devin extrem de recalcitrant.

Nu mai gasesc alternative. O iubesc. Cum sa fiu pe pace?

The right way...

EDIT : Nu ma intelegeti gresit. Ma iubeste. Dar este extrem de exigenta cu mine... Eu sunt prea copilaros de obicei. Si numa cand e stric nevoie sunt serios. Prea exigenta straight face

10 răspunsuri:
| alter4ego a răspuns:

Wow...am ramas un pic masca dupa ce am citit...sigura ai spus tot la nervi si te-ai descarcat, stii tu uneori lucrurile nu sunt asa cum vrei tu sa fie, uneori oamenii se simt vinovati ca nu fac fericita persoana de langa, dar stii tu vorba aia ca 2 persoane cand se potrivesc se simt, daca tu dai tot ce-i mai bun din tine si ea nu accepta inseamna ca este o problema, eu sunt femeie si daca ar face asta un baiat pentru mine chit ca nu imi place ce imi face cadou ii zambesc si-l imbratisez si-l pup pentru ca gestul conteaza ca se gandeste la mine si incearca sa imi arate ca ii pasa de mine! si sincer tu esti asa incordat si agitat si nervos pentru ca tu dai ce-i mai bun din tine si ei nu-i pasa, si te oftici mai pe romaneste ca nu iti iese si nu o poti face fericita, nu poti fi altcineva pentru ea, asa esti tu si poate alta persoana o sa te aprecieze!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! happy
ii poti explica prietenei tale exact aceeasi chestie care ai scris-o si aici.chiar daca incerci sa-ti deschizi cutiuta cu fraze de dragoste, nu ai cheita aia nenorocita. spune-i ca nu doresti sa o cumperi. oricum, daca si ea tine la tine te va intelege.arata-i ca ai intentie si incearca sa-i scrii o scrisorica in care ii marturisesti dragostea, si nu prin fraze sofisticate si mai stiu eu ce rahaturi.scurt si la obiect ( nu in bataie de joc puppy dog eyes ).as avea cateva idei, dar daca nu vin de la tine, din chestiuta aia care bate acolo nu merge puppy dog eyes.fii TU si te va aprecia si fara vesnicul ' imi pare rau ", cred ca ar aprecia mai bine decat o floare happy.

| alter4ego a răspuns:

Intrebarea este...ea te iubeste?

| DakotaRoyse a răspuns:

Nu-i mai oferi nimic, decât rar, rar de tot, o floare sau ceva pur simbolic. Las-o baltă cu ciocolata şi astea, că de multe ori toate astea se pot interpreta greşit. Dacă şi ea are sentimente adânci pentru tine, normal că nu vrea să fie tratată ca o păpuşă, învăluită de lucrurile materiale pe care şi le doreşte sau nu.
Dacă nu poţi să-i spui "fă, te iubesc şi nu vreau să pleci de lângă mine", atunci arată asta. Comportamentul tău faţă de ea să fie oglinda sentimentelor tale.
Eventual scrie-ţi sentimentele, compune-i ceva frumos, desenază-i, orice la care te pricepi!
Şi vorbeşte cu ea, ffs! Ce, ea apreciază doar cuvintele frumoase?

| Altair22 explică:

EDIT : Nu ma intelegeti gresit. Ma iubeste. Dar este extrem de exigenta cu mine... Eu sunt prea copilaros de obicei. Si numa cand e stric nevoie sunt serios. Prea exigenta straight face

| Oigen a răspuns:

Altair22 am citit cu interes ceea ce ai scris. Este dificil sa pot explica "reteta" succesului in problema ta, insa iti pot oferi un sfat prietenesc care sa te ajute, intr-o oarecare masura.

Iti recomand sa renunti la cadouri tipice pentru ati exprima sentimentele fata de ea. Exprimarea lor este dificila, si nu poate fi facuta prin diferite atentii, deoarece sentimentele profunde sunt greu de explicat si mai ales, demonstrat. Demonstrat ca le ai pentru respectiva. Renunta la atentii, insa nu definitv. Cand ii fac un cadou, trebuie sa aiba o insemnatate (impliniti 1 an de relatie). Atunci nu va mai considera ca o "cumperi", ci va aprecia faptul ca ti-ai amintit de ziua voastra aniversara.

Si pentru ca iti este greu sa-ti exprimi sentimentele verbal (de asta folosesti cadourile), te sfatuiesc sa faci ceva. Si poti sa-mi spui ca nu poti, ca nu esti in stare, eu nu te cred. Eu cred ca nu vrei. Daca consideri TU ca meriti si ca poti mai mult, o vei face. Depinde de tine. Incearca sa nu te concentrezi foarte mult pe chestiunea "cum sa-i arat ca o iubesc" ci concentreaza-te pe relatia ta, fa ca fiecare moment sa conteze si sa fie de neuitat. De obicei, cand esti stresat de un lucru, si incerci sa-l faci cat mai bine, atunci dai gres. Vorba aia, traieste clipa. O sa vezi cat de radical se va schimba relatia ta cu ea cand pur si simplu, nu cauti sa-i demonstrezi material cat de mult o iubesti.

Ce poti sa faci? Fa-o sa rada, sa simta bine in prezenta ta, iesi cu prietenii ei, vorbiti si despre haine/shopping sau orice ii place ei, fi atent la ce iti spune si comunica cu ea "problemele existentiale" de zi cu zi, cand treci prin fata unei cofetarii intra si cumpara-i o prajitura, mazgaleste-o pe fata cu prajitura aia. O relatie nu inseamna saruturi si sex, inseamna momente unice zi de zi si inseamna bucuria de al avea pe cel de langa tine in viata ta.

P.S. Sper ca mesajul meu, sa iti schimbe relatia cu 1% mai mult. E putin, dar conteaza.

Succes

| fabiola a răspuns:

Apreciez raspunsul lui@Oigen! Incearca sa descoperi ce-i place cu adevarat,mergeti impreuna la cumparaturi, las-o sa aleaga, sa-si spuna parerea si tine cont de ea!

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus! Te iubeşte cu siguranţă şi sunt convinsă că şi declaraţia ta este sinceră. Consideră exigenţa iubitei tale ca fiind benefică pentru relaţia voastră, ai răbdare şă împărtăşeşte-i şi ei ce ne-ai spus nouă, apoi, ascult-o şi pe ea, tot cu aceeaşi răbdare. Împreună puteţi avea o relaţie frumoasă, echilibrată şi de lungă durată. Sfatul meu este... să te deschizi în faţa ei, merită!
Mari succese, gânduri limpezi şi o viaţă cu zâmbet să ai!

| Flav a răspuns:

Felicit-o pe prietena ta, din partea mea. Si stii de ce? Ca este una din persoanele care considera ca iubirea se arata prin fapte si nu prin lucruri.
One more thing: daca ajungi sa te lauzi, (da, asa consider post-ul tau, asta ca sa fiu bland, fiindca daca ai conceptii precum ''suntem oameni materiali'', imi vine sa te jignensc) valoarea lucrurilor daruite scad foarte mult. Ce nu e daruit din suflet, ci doar din scop, tinde spre zero.

| Milkyleaves a răspuns:

Buna.Mi-as dori ca impreuna sa gasim solutii la intrebarile care te framanta.Ce-ai spune daca mi-ai povesti detaliat ceea ce ai pe suflet?E-mailul meu este:fogelline.oasis@yahoo.com.Te astept cu tot dragul :-).Doamne ajuta!