Fata ar putea sa-ti ''toace'' toti banii si sa-i piarda, pentru ea sau la sef, sau intr-o banca, sau sa fuga in alta tara. Si tu vei ajunge sarac lipit pamantului. Si vei regreta ziua in care ti-au disparut rapid toti banii. Sau sa-ti intretii nevasta jucausa, distractiva.
Stii. cineva mi-a spus o "povestioara".. O tipa. cam. cu o viata aiurea. s-a indragostit de un baiat. Acel baiat avea o situatie financiara nu tocmai buna si era implicat si intr-o relatie cu o fata.Doar ca. tipa de care am spus primea bani de la parinti din strainatate si tot il scotea pe baait in oras, ii cumpara multe lucruri(ex:i-a luat o bautura, nu mai stiu exact ce era de 300 de mii)si baiatul normal ca se simtea aiurea si cu toate ca baiatul o averizase ca nu o place si ca are pe altcineva. ea tot continua.Intr-o zi. l-a sarutat si prietena baaitului a vazut si ei s-au despartit.Bineinteles ca baiatul a hotarat sa nu se mai vada cu tipa respectiva si.totul a iesit cam rau.
Asa ca. banii chiar nu cumpara orice!
Banii influenteaza mult o relatie. Din cauza banilor sunt multe certuri. Insa banii nu pot cumpara orice. Ei nu pot cumpara:fericire, sanatate, iubire si s. a. m. d.
Depinde de la om la om. Se pot ivi multe certuri din cauza statutului financiar. Daca cuplul are o vechime nu se va lasa influentat asa usor de acest amanunt, insa daca este o relatie "proaspata" si partenerul cu mai multi bani incearca sa-l "supuna" pe celalat partener din punct de vedere financiar cuplul va avea de suferit.
Tot asa daca un cuplu(sa presupunem ca locuiesc impreuna) intampina greutati dintr-o data din punctul asta de vedere are mari sanse sa se desparta.
Banii pot influenta in multe feluri o relatie.
De exemplu daca si ea si el sunt persoane influente si au multi bani pot aparea certuri pe tema:cine are cei mai multi bani?
In exemplele calsice -unul are bani si unul nu- stii si tu, banuiesc, ca pot aparea mereu discutii sau unul sa se creada mai "tare" decat celalalt.
In concluzie, banii trebuie facuti dupa ce te casatoresti prin munca celor 2 soti, pentru ca, altfel, vor aparea mereu discutii.
beny0202 întreabă: