| Diana77 a întrebat:

Sunt noua aici, mi-am facut cont pentru a primi un sfat sau putin ajutor.Sunt de aprox 3 ani intr-o relatie cu un barbat pe care il iubesc mai mult ca orice. Spre nefericirea mea, este un om foarte suspicios, gelos, temperamental.Ma iubeste dar nu are incredere deloc in mine.Nu l-am inselat niciodata, nu i-as face asta si nici nu as putea dar sunt o mare ghinonista si pe parcursul relatiei el a avut de mai multe ori senzatia ca a fost inselat si venea cu asa zise ``probe`` care erau doar in capul lui. Orice vorba a mea sau gest el interpreteaza in felul lui pentru ca este foarte nesigur pe mine.Acum un an i-am cunoscut un prieten cand ne-am mutat si eram vecini cu el.Crede ca l-am inselat cu el cat timp el era la serviciu in timpul zilei din cauza ca respectivul facea glumite[inofensive} pe care el le lua ca si asa zise indicii.De ceva timp ne-am mutat de acolo dar aseara l-a vizitat si vorbeau de mine si prietenul lui i-a zis ceva de genul ca sunt frumoasa, tanara si buna la pat, deci va dati seama ce s-a declansat in capul iubitului meu.L-a intrebat ce vrea sa spuna cu asta si ala doar a zambit si a intors privirea.Cand a venit iubitul meu acasa va dati seama, convins ca l-am inselat a luat asta ca pe o proba finala.Degeaba am incercat eu sa-i spun ca probabil se auzea cand noi...nah...si de asta a zis ce a zis dar nimic, nu vrea sa asculte si e convins ca l-am inselat. Vrea sa ne despartim, sa plec dar cum sa fac asta il iubesc din tot sufletul meu cum sa-l conving ca se inseala? I-am propus sa discutam cu prietenul lui nu vrea zice ca l-am umilit destul.Va implor ajutat-ma! Sunt distrusa!

4 răspunsuri:
| nico097 a răspuns:

Pai e cam complicata treaba daca nu merge cu comunicarea atunci cu ce crezi ca ar merge spune-i lu vecinu tau ca e un tampit cu T mare daca ii place sa destrame familii nu mi se pare corect sa fii judecata pe nedrept, inseamna ca vecinul vostru tine cu tot dinadinsu sa nu te mai vada langa el dar care ar fi motivul? Nu stiu ce sa iti spun vorbeste cu socrii tai parintii tai si spune-le sa te ajute etsi intr-o incurcatura mare.Probabil parintii lui ii vor baga mintile in cap, s-au cumva el are pe alt cineva si nu stie cum sa scape de tine? Bafta.

| mona a răspuns:

Din cauza geloziei, prietenul lui incearca sa va desparta si o sa reuseasca daca nu sunteti uniti, iubitul tau dupa ce ca e un gelos iesit din comun nici nu are incredere in tine si sincer nu stiu cum va rezista relatia, imagineaza-ti ce ar fi daca un barbat i-ar spune iubitului tau ca a facut sex cu tine...normal ca pe ala l-ar crede si tot tu ai de pierdut chiar daca esti nevinovata, parerea mea e ca fericita nu vei fi in situatia asta desi iti doresc tot binele din lume

| R1e2b3e4c5a6 a răspuns:

Relatia voastra nu are cum sa mearga asa straight face cred ca ar trebui sa va despartiti deoarece el nu are incredere in tine. o relatie consta in iubire ajutor si incredere

| Diana77 explică:

Multumesc pentru sfaturi, stiu ca normal ar fi sa ma despart de el ca e crud la cata suferinta sunt supusa gratis.Stiu ca o relatie in care increderea nu exista e de obicei sortita esecului dar mi-ar fi greu sa-l parasesc pentru ca il iubesc din tot sufletul.Cum va ziceam acum el vrea sa ma paraseasca spunandu-ma ca l-am distrus si umilit.E atat de convins de asta ca sincer nici nu stiu ce sa mai fac sau spun.Cateodata tind sa cred ca e bolnav sau nu stiu, e imposibil sa vezi un om cum plange in fata ta sa-l vezi cum sufera si sa ramai indiferent la asta convins fiind ca minte.