| Simonici a întrebat:

Sunt noua aici,mi-am facut cont special pentru a pune o intrebare,rog mai multe pareri,intrebarea mea e urmatoarea... iubesc un tip pe ascuns,il admir foarte mult,dar nu pot fii cu el in perioada urmatoare,si "perioada urmatoare"e o perioada putin mai lunga, voi ce faceti in locul meu? de exemplu daca in aceasta perioada o sa aiba o relatie serioasa? nu vreau sa se intample asa, ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| eusicumine98 a răspuns:

Nu-ti fa griji. Atata timp cat el nu stie ca il placi, intr-un an in care nu va vedeti de lco sentimentele dispar incet incet si e posibil sa revii la realitete si sa vezi totul cu alti ochi, deoarece cand esti indragostit iti imaginezi mult prea multe care nu se vor intampla. Vorbesc din propria experientawinking

10 răspunsuri:
| pisoias a răspuns:

Nu cred ca ai sanse sa fii cu el.Sau cel putin sunt foarte mici.Si o relatie care dureazade ani se pierde cand e distanta mare intre cei doi dar cand el habar n-are de tine.

| Anonima264 a răspuns:

Sa inteleg ca tie frica sa ai o relatie serioasa?

| Simonici explică (pentru Anonima264):

Nu.nu ai inteles bine intrebareahappyeu nu sunt in tara momentan, vin la anul, si iubesc pe un tip pe ascuns si mi-e teama ca in acest timp el sa nu aiba o relatie serioasa, iar eu sa nu pot fii cu el atunci cand mi-am propus

| Anonima264 a răspuns (pentru Simonici):

Aaaaa

| Anonima264 a răspuns:

Ahead are dreptate, actioneaza rapid pana cand el nu va fi cu cineva!

E practic imposibilcrying

| Anonima264 a răspuns (pentru Simonici):

Nu este imposibil, uite cum poti face:
a.Vii cat poti de repede in tara
b. Daca si el te place si vreti sa aveti o relatie spune-i totusi ca mai bine va fceti o relatie atunci cand vii inapoi in tara!

Am explicat mai sus care este motivul. daca as putea as veni si m-as vedea cu el si mi-as exprima sentimentele fata de el, dar ..nu se poate in viitorul apropiat

| Anonima264 a răspuns:

Vrobeste cu el la telefon, pe mess...gaseste un mod cat mai rapid in care sa ii spui ce simti!
Poate si el simte la fel!
P:S: Daca merge si ati vrea sa aveti o relatie sa vii cat mai repede in tara deoarece am auzit ca multe relatii la distanta esueaza.

| Ahead a răspuns:

Nu ai o relatie cu el, nu va stiti insa vrei sa fie al tau cand poti dar el de ce ar vrea sa fie cu tine cand poti tu, poate nu o sa mai poata el happy

Actioneaza cat mai rapid!