Daca vrei sa intelegi de ce simti asa incrie-te la consiliere la Ellel Ministries Romania.Si eu in adolescenta simteam ca ar fi trebuit sa fiu baiat si am fost la cinsiliere acolo si am inteles ca in cazul meu a fost din cauza ca mama a dorit foarte mult sa fi fost baiat.Am expermebtat o vindecare profunda si definitiva.Ma gansesc cu groaza ca daca ma incuraja cineva in aceea directie as fi putut rata famila fercita si copiii pe care ii am.
Ellel ministries Romania pare un cont fake:
https://www.ellelromania.ro/about/
Ori le spui ori ba, poate iti trece si schimbi macazul, timpul va decide dar mai depinde cat de linistita dorimi zilnic, daca ai stres in vena, daca nu du-te cu valu si vezi ce iasa.
-_-? Ce vrei sa fac eu acum ca tu ești pe invers? Cu așa ceva te naști nu devi așa ești tu cu Adevărat asta ești cu Adevărat nu poți schimba ce ești cu Adevărat Niciodată.
Eu zic dacă să le spun sau nu părinților. Din păcate nu am formulat corect întrebarea?
Și dacă le spui crezi ca poți schimba ce ești cu Adevărată? Nu ai cum sa schimbi cine ești cu Adevărat Așa rămâi pe viață asta ești cu Adevărat nu ma înțeleg greșit nu te judec Dumnezeu mieste martor nu am nimic cu tine-_- decizia este a ta dacă le spui Adevărul sau nu.
Poti sa le spui parintilor pur si simplu. Nu e vina ta ca esti lesbi.
Eventual e vina lor genetica, ca asa te-au conceput.
Si poate nu sunt atat de incuiati incat sa creada ca ai putea tu schimba asta in vreun fel.
minnie91 întreabă: