Nu e rau ca gandesti negativ e fb, dar trebuie sa fi si optimista dar daca esti rationala si sceptica eu ma bucur, asa sa fi mereu, nu te schimba, de ce sa te scimbi sa fi pe placul altora aiurea
Nu ne putem schimba in functie de parerile si toanele tuturor. Suntem placuti sau nu, asa cum suntem, nu dupa cum vom fi.
Buna,nu e problema la tine ci la el. cuza-ma dar il claific nesimtit. daca tu ai unele probleme si esti mai trista mai negativista cum te explici, ar trebui sa te ajute sa iei din starea aceea. Lui ii place oar cu persoanele ce isi traiesc viata din plin, dar la celelalte nu e gandeste. Deci problema nu e la tine ci la el, ar trebui sa inteleaga ca nu toata lumea isi traieste viata din plin, mai sunt si altfel e persoane ce trebuie ajutate. Scuza-ma aca am fost prea dur cu iubitul tau.
Daca temperamentul lui nu se potriveste cu al tau nu vad despre ce mai vorbum...
Adica el ca persoana optimista ar trebui sa te domine pe tine si sa te scoata din pesimismul tau sau sa se indeparteze de tine pentru ca persoanelor optimiste nu le prea plac pesimistii. Cel putin eu ii detest si as prefera sa aud mai degraba cum se zgarie tabla de cat pe ei. Ce motive ar fi ca sa fi negativista?
Exact cum ai spus si tu, asa iti este firea negativista si nu te poti schimba asa repede, dar incearca macar atunci cand esti in preajma lui sa pari o fire vesela sa razi, sa zambesti, chiar daca nu esti atat de fericita precum vei parea si daca faci mereu asa e obisnuiesti sa vezi fericirea pe chipul tau si a celor din jurul tau si-ti va mult mai usor sa te schimbi astfel! Sper ca te-am ajutat!
Incearca sa fi mai vsela dar daca iubitul tau sta langa tine si te iubeste insemna ca te place dupa talul tau de a fi
Vesela* felul*, scuze de greseli