| carmi a întrebat:

Sunt o mamica casnica si plictisita baietelul meu e inca micut si vreau sa stiu cum imi pot inveseli ziua

4 răspunsuri:
| JackieSue a răspuns:

Pe mine ma inveseleste cand pun muzica vesela si dansez in timp ce fac curat prin casa.Sau mai ies cu cate o colega la o terasa... tu poti invita o prietena pe la tine sa ai cu cine vorbi.Sau gateste ceva si fa-i o surpriza sotului.

Sper ca am fost de ajutor.

| danutza a răspuns:

Incearca sa faci lucruri care sa te destinda sa te faca sa te simti bine alaturi de copilas incearca sa faci si acele lucruri pe care le faceai inainte de a avea responsabilitatzile unei mamici ...sa iesi la o plimbare cu prietenele, la un suc, la o barfahee hee

| Dara a răspuns:

Poti face plimbari mai lungi in zone linistite sau sa stai mai mult in parc. Depinde cat de mic e baietelul. Cand sunteti acasa poti asculta muzica (sunt convinsa ca si celui mic ii place). Daca iti place sa citesti, cand doarme puiul, mai poti petrece cateva clipe "pe alte taramuri" sau mai rasfoieste niste reviste. Eu eram experta in integrame cand era fetita mica. Pe internet cauta site-uri ca ele.ro, eva.ro, kudika, mami.ro, divahair si mai citesti acolo diverse articole dedicate femeilor. Nu e nevoie sa stai toata ziua cu nasul in monitor, iti faci cont si te abonezi la newslettere. Eu si acum le citesc dimineata la cafea. Poti sa-ti faci si un mic program de exercitii fizice pentru ca iti imbunatatesc tonusul fizic si psihic. Succes si multa sanatate atat tie, cat si puiului tau!

| monyk a răspuns:

Buna, poti sa te plimbi prin parcuri cu micutul, sa citesti reviste, sa asculti muzica preferata, sa practici sporturi preferate, yoga, poti alerga si sa faci exercitii fizice relaxante, sa iesi la o prajitura, sa faci o baie relaxanta, sa citesti un roman de dragoste, sa gatesti ceva nou, sa iesi cu cel mic la cumparaturi, etc...sunt multe activitati, ai grija de tine si de micut...sa iti traiasca.