Parerea mea ca trebuie sa te debarasezi de toata toxicitatea, sa renunti o vreme la relatii si sa te focusezi pe o cariera. Uite eu cat am fost intr-o relatie nu reuseam sa pun un ban deoparte, mergeam de la o luna alta pe burta cum s-ar spune, cu toate ca erau 2 salarii, nu unul.Nu vreau sa spun ca tipa era foarte cheltuitoare, dar mereu in 2 banii zboara altfel.
O viață se construiește pas cu pas.
Când vezi că nu merge în nici un fel, schimbi.
Dau un exemplu, cei plecați în străinătate dintre noi cu milioanele.
Au plecat la un venit mai mai mare, dar au plecat să schimbe ceva în viața lor.
Femeile au salarii mai mici comparativ cu barbatii asa e peste tot in lumea asta, fie gasesti pe unu care are casa sa stai la el sau e o practica care o fac multe femei (prostitutia) nu incurajez dar alea stau 10 ani sau 20 prin europa la greu apoi vin acasa sau se stabilesc acolo cu apartament sau casa si masina de fite. Un servici mult mai decent fara prostitutie care il recomand e sa lucrezi ca soferita pe tir, bagi international sau tur retur sa scoti 2000 eur pe luna, si 1500 daca e sa faci pui deoparte 1000 eur pe luna si in 12 luni ai 12000 eur, bagi un avans la o garsoniera ieftina intr-o zona buna si o sa ai casa ta. Platesti ratele mai repede cu sume mari si scapi devreme cu datoria. Aia conteaza cel mai mult nu?
RODI8817 întreabă: