anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt o persoana mai diferita si mai dificilă si de aceea cred ca nu imi gasesc locul.
Eu vreau sa am stabilitate in viata, o relație serioasă și să locuiesc cu omul de langa mine.Am toate astea în afara de partea financiară, de faptul că nu locuiesc unde vreau si nu ma simt deloc acasa.Lucrul asta ma face sa ma simt iritată, nervoasă si demoralizata.
Chiar dacă suna a invidie ma uit in jurul meu la alti oameni sau tineri de varsta mea, poate nici ei nu au viata perfecta dar ma regăsesc mai mult in viata lor decat in a mea.Am senzatia ca si foști prieteni/prietene sau actualul grup de prieteni sunt mai dezinvolti, mai dezghetati, mai avuți din toate punctele de vedere iar eu sunt sub nivelul lor.Au case,au copii,sunt căsătoriți iar eu nu pot sa ajung la nivelul asta.M-am resemnat cu gândul că nu pot sa am o casa a mea momentan sau sa învârt bani cu lopata,m-am rezumat la relația mea si la a-mi crea macar cat de cat un confort (nu am o casa, imi iau o chirie cu conditii, un loc de munca normal si traiesc cat de cat decent), ei da nu imi mai permit nici asta, merg din rau in mai rau si relația mea se dezbină pentru ca nu reusesc sa am familia mult dorita.Am ajuns sa imi pun problema daca eu chiar vreau o relație, chiar iubesc ceea ce am sau e dorința arzătoare de a crea o familie si sunt intr-o dilemă uriașă.Nu suport singurătatea si simt ca nu m-as descurca singura, dar in același timp am senzatia ca nici nu ma potrivesc cu nimeni din jurul meu.Simt ca trebuie sa multumesc pe toata lumea, iar eu la randul meu trebuie sa ii presez pe altii din jurul meu sa ma mulțumească pe mine.Chiar si intr-o cearta mai aprinsă cu iubitul meu mi s-a reproșat că el s-ar descurca mai bine financiar singur pentru ca ar putea sa faca lucrurile doar pentru el si cum vrea el, asta însemnând ce? Ca il tin in loc.Parintii mei la fel ma presează și ma descurajează ca nu am cum sa reusesc singura, sa fac cum vor ei sa fac daca vreau sa am un viitor ok iar din tot ce vor ei mie simt ca nu mi se potriveste nimic.
Ar fi o idee buna sa imi gasesc un loc de munca mai bine plătit si sa ma mut singura sa las tot in spate?
O sa fiu mai împăcată?
Trebuie să îmi infrang teama de singuratate, de incapacitatea de a ma descurca de una singură?

3 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Parerea mea ca trebuie sa te debarasezi de toata toxicitatea, sa renunti o vreme la relatii si sa te focusezi pe o cariera. Uite eu cat am fost intr-o relatie nu reuseam sa pun un ban deoparte, mergeam de la o luna alta pe burta cum s-ar spune, cu toate ca erau 2 salarii, nu unul.Nu vreau sa spun ca tipa era foarte cheltuitoare, dar mereu in 2 banii zboara altfel.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

O viață se construiește pas cu pas.
Când vezi că nu merge în nici un fel, schimbi.
Dau un exemplu, cei plecați în străinătate dintre noi cu milioanele.
Au plecat la un venit mai mai mare, dar au plecat să schimbe ceva în viața lor.

| mgtow a răspuns:

Femeile au salarii mai mici comparativ cu barbatii asa e peste tot in lumea asta, fie gasesti pe unu care are casa sa stai la el sau e o practica care o fac multe femei (prostitutia) nu incurajez dar alea stau 10 ani sau 20 prin europa la greu apoi vin acasa sau se stabilesc acolo cu apartament sau casa si masina de fite. Un servici mult mai decent fara prostitutie care il recomand e sa lucrezi ca soferita pe tir, bagi international sau tur retur sa scoti 2000 eur pe luna, si 1500 daca e sa faci pui deoparte 1000 eur pe luna si in 12 luni ai 12000 eur, bagi un avans la o garsoniera ieftina intr-o zona buna si o sa ai casa ta. Platesti ratele mai repede cu sume mari si scapi devreme cu datoria. Aia conteaza cel mai mult nu?