| adriana1991 a întrebat:

Sunt o persoana rea daca ma oboseste ca soacra ne suna zilnic si vine in vizita aproape zilnic? Eu sunt o persoana mai introvertita

19 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu esti rea. Soacră-ta e prea băgăcioasă.

| Violleta2022 a răspuns:

Fii sincera cu ea si spune-i adevarul ca altfel problema se complica si duce la certuri intre tine si sotul tau si probabil rupturi.

Spune-i soacrei ca esti ok sa va vizitati saptamanl, o saptamana mergeti voi la ea, cealalta vine ea la voi, dar mai des este deja obositr si vreti s aavtei si voi viata voastra de familie tanara.

Daca nu esti capabil sa pui piciorul in prag acum si sa faci reguli serioase, usor-usor va prelua casnicia ta si iti va manipula nu doar barbatul ci si pe tine.

Am trecut prin asa ceva la inceput si a trebui sa facem reguli clare atat pentru mama cat si soacra, fiindca soacrfiind o femeie inteligenta, incerca sa ne controleze si supuna dupa cum voia ea si crede-ma ca desii la inceput s-a suparat, a cedat ulterior fiindca nu-l mai putea vedea deloc pe fii-su.

| sierra1 a răspuns:

Soacră-ta e rea (nașpa chiar)

| dullcat a răspuns:

Nu. Nu este normal ca soacra sa va viziteze atat de des, chiar daca probabil este pensionara si dispune de mult timp liber.

| Freya1 a răspuns:

Nu ești o persoana rea.E normal sa vrei și tu sa ai intimitate și spațiul tău.Nici mie nu îmi place sa am des musafiri, nici la mama nu merg decât o dată la ceva timp.

| gabicoo a răspuns:

Postarea ta îmi aduce aminte de următorul banc:
- Băi Vasile soacră-ta e mecanic auto?
- Nu măi Ioane! De unde ai mai scos-o?
- Păi am văzut-o pe bulevard, sub un camion!

Spune-i bancul poate pricepe!

| Hammurabi a răspuns:

Dar tu ai doar soacră? Un soț n-ai? laughing
Vorbește cu el și exolică-i că nu e normal ca maică-sa să vină atât de des peste voi.
Cel puțin să aștepte până veți avea un copil. Măcar să fie utilă la ceva, dacă tot vine. laughing

| sofisis a răspuns:

Deloc. A mea in timp a invatat sa mai stea pe la ea pe acasa. O ignoram cand venea. Imi faceam de treaba, ma apuca facutul dusurilor, mersul la magazin... orice ca sa se simta sa plece. Si usor usor s-a invatat sa nu mai vina.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| AdioTPU a răspuns:

Nu ești rea ci mai degrabă agasată de vizitele prea dese ale soacrei.

| dolceromania a răspuns:

Nu ești rea, este o zicala :nu stă mult pe capul unei persoane că la urma te va urî

| Alexandru3131 a răspuns:

Esti tu prea inapta

| MironMihaela a răspuns:

Pune limite. Spune.i sotului ca apreciezi bunele ei intentii daca le are (daca vrea sa se faca utila in casa), dar ca trebuie si el sa se impuna.

| Slovcehov a răspuns:

Nu, esti normala. Vorbeste cu sotul tau sa ii spuna ca mai ai si alte treburi nu sa stai cu soacra toata ziua

| Samson2023 a răspuns:

Nicidecum, tot tu te simți vinovata pentru ca aia nu înțelege ca fiul ei are o familie și ca acea familie are nevoie de intimitate, nu sa fie deranjata tot timpul. Dacă soacra nu mai are bărbat atunci sa caute alte soluții sa își ocupe timpul, nu sa va controleze viata vouă non-stop. Dacă tu la rândul tău nu ești prea nesuferita, și nu pare după cum te-ai exprimat, atunci fa-ti curaj și expune aceasta nemulțumire soțului care mai departe trebuie sa discute cu ma-sa sa încerce sa fie mai puțin implicata în viață voastră

| adriana1991 explică (pentru Samson2023):

Are si sot si el vine ma plictisesc deja dar nu vreau sa imi jignesc sotul

| pisicutadiscordmiaumiau a răspuns:

Nu
nu ești o persoana rea

e total normal

indiferent de personalitatea soacrei, un comport cu caracter obsesiv cum pare sa aibă aceasta doamna nu este ok

îți înțeleg disconfortul
îți recomand să vorbești cu soțul tău pe tema asta și sa găsiți o cale de mijloc

| Arthurart231 a răspuns:

Nu..nu esti! Fiecare are casa lui!