Dacă întrebarea și situația nu fake, atunci nu știu dacă sa ți răspund cu blândețe sau cu nervi fiindcă e inadmisibil sa ți lași copilul sa asiste la asa ceva. Dacă ți ai iubi copilul nu ai permite sa fie traumatizata și marcata pe viata, poate ii va fi greu sa și găsească un iubit normal, poate va cauta un om ca tatăl ei fiindcă inconștient asta va fi modelul și va suferi și ea și oricum ea suferă enorm și în prezent fiindcă este un abuz psihologic și pentru copil sa asiste la violenta și sa și vadă mama bătută și suferind. Eu nu spun asta ca să te judec ci ca să pleci de acolo, măcar în ultimul ceas sa i arăți copilului ca ești o luptătoare ca nu stai sa fi bătută și umilita, ca ii dai un exemplu bun. Aștepți sa fii omorâtă? Cu ce te ajuta sa vorbești cu cineva de ce nu pleci pur și simplu. Fa o pentru copilul tău, apoi mergi la un psiholog. Vrei doar sa discuți cu cineva sau cauți și soluții sau ajutor?
Știu bine cum e sa primesc pumni în stomac pana rămân fără aer, sa fiu scoasa afara iarna în zăpadă desculță, știu cum e sa dormi doua luni doar pe o parte, ca am coastele lovite și ma înțeapă. Știu cum e sa fiu lovita peste fata, sa mi dea sângele pe nas, sa mi se ude tricoul de sange, sa fiu muscata de mâini pana da sângele, când îmi acopăr capul de lovituri. Știu cum e sa fiu călcată peste picioare cu bocancii.
Nu știu cum ai avut starea psihică să scrii pe TPU, și nu ai mers direct la poliție dacă spui acest horror?
În decursul a 10 ani, a început cu o palma, apoi a ajuns sa ma bata în ultimul hal. Cel puțin în ultimii ani... M a distrus psihic cu apelative "cârpă", "zdreanta", "mori de ziua ta" etc. În lume se preface ca e soț model, e infricosator
Și tu in 10 ani, ai stat să te bată? Pe la 21 22 23 a inceput cu palme însă totuși, ai continuat relația cu el. ciudat. 31 parcă ziceai că ai.
Abia acum m-am convins ca nu se va schimba în veci. Practic, ca să am o familie unita, m-am lăsat asa, am sperat, mi-a distrus stima de sine
Îmi pare rău, as fi vrut mult sa te ajut, dar mi-am uitat bagheta magica la țară.
Se pare ca va trebui sa continui sa iei bătaie. Oh, ce păcat.
Numai de-ar fi existat alt mod prin care sa scapi de acest calvar...
Ce păcat ca nu există.
Btw. Ma bucur ca ii arati copilului tău cum trebuie să-si traiasca viata. Alta femeie ar fi plecat. Tu ii arati cum ar trebui sa funcționeze o căsnicie, ca să poată sa te imite când se face mare.
Bravo, felicitări! Mai rar ca tine.
Găsește un loc unde poți sta, pleacă într-o zi când ești singură acasă, anunță poliția și încearcă să îți găsești un terapeut. Sunt multe grupuri de suport pe net în care poți să te alături. Mult succes și numai bine!
"... am îndurat pentru fetița mea..."
Presupunând ca ești reala...
nu te iluziona ca o faci pentru fetița ta. O faci împotriva ei.
Pleacă cât mai repede. Îmi poți lăsat mesaj în privat cu un id de skype și te pot ajuta cu demersurile legale.
In locul tau, as divorta, l-as da in judecata pe scelerat, l-as interna la balamuc, si mi-as vedea de viata cu fetita mea. Inteleg ca a existat iubire intre voi, dar chiar nu ai realizat ca omul s-a defectat? Esti foarte naiva!
Si ce mai cauti in acea relatie? Iesi de urgenta din ea.
Si daca discuti cu cineva in situatie asemanatoare fara sa faci nimic, cu ce te ajuta?
Discutia trebuie sa fie constructiva si sa te ajute sa iesi din aceasta relatie repede. Iar asta poti discuta si cu noi, nu neaparat sa fim in aceiasi situatie
Daca chiar nu mai poti, vei iesi din relatie cat mai repede.
De ce sa te simti ca nu meriti nimic? Pe ce logica? Ce leg are asta cu ce ti-a facut el?
Si fetei tale ii e mai bine intr-o fam unde parintii nu se inteleg? Mai rau ii faci.
Si de ce nu l-ai pus pe colegu-l sa-l umfle pe asta al tau?
Nu poti aranja ca 2-3 insi sa-l umfle dur de tot?
Ca unele asa au facut, si s-a rezolvat, n-au plecat fara sa-l pedepseasca pe individ. Sac in cap, batut pana la spitalizare.
Dupa aia ii era frica si de umbra lui, ca oricum nu aflase cine l-a butusit.
Daca nu iesi din relatie, inseamna ca ii faci rau fetei tale, si tie.
Dl. Mosotti, vedeti-va de treaba cu ümflatul"si "batutul"! Vreti sa ajunga saraca femeie la inchisoare, si sa-i ramana dereglatului ala fetita?
Ar fi chiar cosmarul absolut pentru biata pustoaica, cu mama in puscarie si sa ramana cu un tata bataus si betiv!
Pai cand faci chestia asta, o faci sa NU se afle, daca nu duce mintea pe omul ala, normal ca il prinde.
Dar asta se subantelegea, nu trebuia sa mai zic eu.
Pai stiu cazuri, iti zic eu cum se face:
Dupa un timp, il prinde niste baieti, sacu in cap, purtat manusi, nu s-a vazut figura la astia, "dai banii lui susanu` pe coca? Ai datorie de 4700 dolari inca de luni de zile si tot zici ca dai datoria", si l-a bagat in spital, i-a spart dantura si multe.
Nici prin cap nu i-a dat ca de la nevasta a fost. El a ramas cu ideea ca a fost confundat cu vreun drogat din cercul alora.
Si pace, a fost pedepsit.
Dupa aia a devenit miel, ii era frica si de o musca, nu mai putea fi nenorocit cu nimeni ca deja era psihic terminat pe viata. Asa a meritat.
Tot asa, o batea pe a lui din nimic, o batea rau, pana la urma femeia s-a cam saturat...si a luat masuri.
Dupa aia au divortat si asa mai departe.
S-a dus la politie, si? Deci trebuie sa te duca capu`. Prinde orbu, scoate-i ochii, nu amprente, nu figuri vazute, nu nimic.
Bine, acum fiecare cum gandeste, evident, eu sunt adeptul ca omul trebuie sa plateasca crunt, daca provoaca suferinte crunte unui om degeaba.
Ca altfel, victima nu e linistita psihic, si ala va mai face iar si iar rau si la altii.
De aia sunt atatia din astia, ca multi gandesc ca tine "lasa-i ma...".
Nu cred ca aveti idee la ce nivel a ajuns investigatia criminalistica in zilele noastre...traim in epoca Digital Angel si Echelon, nu in 1940.
In plus, intr-o societate civilizata exista legi si metodologii care sa apere persoanele vulnerabile, nu metode mafiote. Speram ca si pe meleagurile acestea sa ajunga in scurt timp civilizatia, cu toata opozitia celor ce se tem de cipuri, 666 si reptilieni.
Unde apara persoanele vulnerabile? Poate in vise. Asa poate putin pe undeva prin UE se mai face, insa nu cine stie ce.
Prin metodele mafiote se cam rezolva treaba in general.
Ca e una sa protejezi pe cineva, dar ala sa faca si altei femei acelasi lucru, deci va face mai multe victime, si alta e cand ala nu va mai face in viata lui nimanui asa ceva.
Adica umbli la cauza, nu la efect.
Ca de aia de zeci de ani multi barbati bat femeile in toata lumea, ca nu s-au luat masurile care trebuie.
In cazul in care se face cum am zis, nu te prinde, iti zic eu, ca n-are cum, nu ai amprente, nu ai urme, nu ai figuri vazute, martori si nimic, ce faci cu digitalu`?
Ca si cu telefonia, daca faci ce trebuie, nu te prinde orice ar fi, daca folosesti cartela prepay si vrei sa zici ceva nasol sau sa faci pe net.
Daca esti prost, te prinde, evident.
Sau o metoda legala daca s-ar pune, cine bate femeia, la puscarie 6 luni, batut zilnic crunt, tinut sa faca foamea, si f in fund zilnic de homo pusi sa faca asta.
Si dupa aia sa-l vad, mai face?
De ce sa ajunga ea la inchisoare si sa ii ramina aluia fetita?
ArchWord întreabă: