Roagai frumos daca ai nevoie si nu ai de ales ingenuncheazavremurile grele cer masuri disperate
Fale pe plac...pregateste micul dejun/cina/pranzul...fa curat in toata casa,. daca te pricepi la actorie e super
sper ca ti-am fost de folos, daca da, distractie placuta:*
Daca te-au pedepsit ai tai stiu ei de ce au facut asa ceva, daca intr-adevar sant ferm hotarati in ceea ce vor cu tine nu cred ca ai sa reusesti.Dar multa bafta cine stie poate o sa ai noroc.
Roagai si fale promisiuni pe care apoi sa le respecti daca mai vrei inca o data
Pai, incearca timp de o saptamana sa fii fata model Fa-ti curat in camera, fa-ti temele cat mai bine, fa-le pe plac: strange tu farfuriile si spala vasele dupa masa, chestii de-astea. Poate te alegi si cu vreo nota buna la scoala... Asta sigur o sa-i inmoaie
N-o sa fie o saptamana prea distractiva, dar sper ca va merita! Si in plus, ce parinte nu e multumit cu o fata model?!
Succes mult:*
Zile ca trebuie sa te duci la o prietena sa dormi sh te intorci dimineata
funda?!
Sunt de acord cu sfatul lui biscuitsbia 2011.In orice caz, din comentariul tau reiese ca esti optimista.Te-as putea sfatui mai exact daca as sti ce ai facut dar nu insist pentru ca poate e ceva personal sau jenant etc. Oricum, daca simti ca nici asa nu tine incearca sa te impaci cu ideea.
anonim_4396 întreabă:
Andreea_Oana_1991 întreabă: