| zuzugirslove a întrebat:

(sunt prietena fetei care detine acest cont). Prietena mea are o sora de 13 ani care face sex pe bani. Mi-am dat seama ca am gasit niste prezervative la ea in ghiozdan si avea niste mesaje pe telefon de la niste baieti, ca ei ar vrea sa se intalneasca la ei acasa si ca vor fi mai multi baieti.Va rog ajutati-ma! E o problema foarte grava.Cum pot eu sa o ojut?

Răspuns Câştigător
| madycumada a răspuns:

straight face Vorbeste cu ea, arata-i exemple pe net de copii care si-au distrus viitorul. Nu este bine. Daca nu intelege le poti spune si parintilor. nu este de gluma, daca ramane insarcinata si nu v-a putea naste? v-a muri ori ea ori copilul. Spune-i sa aiba mare, dar mare grija!straight face

20 răspunsuri:
| Angelina01 a răspuns:

Spune-i parintilor ei asa ceva nu e de joaca dar la 13 ani?!? e ceva foarte grav

| Christa a răspuns:

Eu zic ca cel mai bine e sa le spui parintilor. Ei trebuie sa se ocupe de fiica lor cum stiu ei mai bine, fiindca are doar 13 ani. O fi luat un exemplu prost de undeva, ca sigur nu se apuca ea de una singura straight face.

| hahaha a răspuns:

Du-te si tu! faceti bani mai multiwinking... pe ce lumea traiti baAA?

Stefan
| Stefan a răspuns:

Discuta cu prietena ta despre acest lucru foarte grav. Parintii sunt cei care pot rezolva aceasta situatie.

| Cristiano13 a răspuns:

Pai 1 la mana si eu am 13 ani si ma mai incurc cu asa ceva da nu pe bani 2 la mana daca le spui parintilor ei posibil daca esti prietena cu ea n-o sa mai vb niciodata cu tine 3 la mana pur si simplu avertizeazo daca nu vreea sa te asculte treaba ei mai bine nu te baga in viata ei doar avertizeaza.SUCCES

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Omgstraight face, ce pot sa aud, incearca sa-i explici si sa-i arati riscurile la care se supune, desigur va avea probleme mai tarziu pentru prostia din adolescenta, fii alaturi de ea pe cat posibil, si deschide-i ochii, apeleaza la parintii ei spunandu-le de fapta ei.

| HuzaAndreea a răspuns:

13 ani? poti sa incerci sa-i explici tu, daca sunteti apropiate! daca nu, mai bine da'le "vestea" asta parintilor ei! poate ca nu realizeaza acum, dar mai tarziu, probabil ca va regreta! trebuie adusa la ralitate cumva!

| Loly_2054 a răspuns:

Daca le spui parintilor, ii faci rau ei.Ar trebui sa vorbesti cu ea si sa ii explici ca nu e bine ce face, iar daca continua, atunci le spui parintilor.Bafta:*:*

| thealchemist a răspuns:

In primul rind sa intri pe contul altcuiva e ilegal, apoi nu e exact o dovada de prietenie si respect.
ca fetele de 13 ani fac sex e un lucru, dar tu o acuzi de prostitutie. nu crezi ca mergi prea departe? tu ce ai cautat in ghiozdanul ei, iar apoi cum i-ai citit mesajele? cred ca te bagi in probleme care nu sunt ale tale, si cu metode indoielnice. nu e treaba ta ce face prietena ta, si cu atit mai putin sora ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De unde naiba ti-ai dat seama ca face sex pentru bani din moment ce ai gasit ce ai gasit la ea in geanta si pe telefon? Bag seama ca esti cam bagareata si interpretezi lucrurile.Vezi-ti de treaba ta si totul o sa fie bine cu ea, daca nu o poti ajuta mai bine nu o incurca.

| RXN a răspuns:

In primul rand esti nesimtita.De ce intrii pe contul altcuiva, de ce ii umblii omului in ghiozdan si de ce ii citesti mesajele? Tine de intimitatea cuiva, tu nu ai dreptul sa i-o incalci. Apoi, ce dovada ai tu ca o face pe bani sau cu mai multi? De unde stii ca se duce la tipul ala acasa ca sa faca sex? Poate e virgina, dar vrea sa se asigure ca are cu ce se proteja daca va fi sa o faca. Pot fi n scenarii, nu numai ce zici tu acolo. Cel mai bine e sa-ti vezi de treburile tale. O fi avand ea 13 ani, dar daca o face, macar o face cu cap si se protejaza. N-ai de unde sa stii tu daca si cu cine o face, e treaba ei. Cel mai bine e sa o lasi in pace si sa nu te trezesti vorbind in gura mare ca'vai, are prezervative in geanta', viata ei, si in special cea sexuala, e treaba si intimitatea ei.
Cu atat mai putin nu e indicat sa le zici alor ei, mai ales ca nu ai nicio dovada ca ar face ceva, in afara de faptul ca avea niste prezervative si ca se duce la un tip acasa.De aici nu rezulta automat sex.happy

| zuzugirslove explică:

In primul rand am observat ca are din ce in ce mai multi bani si nu i-am cautat in ghiozdan pur si simblu a cazut ghiozdanul pe jos si odata cu ghiozdanul a cazut si prezervativele. I-a mi-a dat telefonul ca sa ii activez internetul si am dat un mesaj la 333 si l-am inchis si a trebuit sa ii intru la mesaje.Eu nu m-am bagat cu nimic in viata ei, doar ca o cunosc de mult timp si i-am fost ca o mama si ma doare faptul ca ea face asemenea lucruri si cred ca ea s-a apucat pentru ca parintii ei is in franta

| miruna013 a răspuns:

Si eu am colegi si colege care au prezervative la scoala, dar numai la misto(pentru a face baloane, a le umple cu apa laughing etc.). iar poate mesajele nu se refereau la sex ci la altceva, the alchemist are dreptate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar tu cati anisori ai?

| RXN a răspuns:

Raman la ideea mea.Nu ai nicio dovada care sa demonstreze ca s-ar prostitua, asa ca las-o in pace.Atunci cand vei fi sigura, atunci sa incerci sa vorbesti cu ea si sa-i explici, pana atunci nu.

| aty91 a răspuns:

In primul rand spune-i prietenei tale si vezi ce parere are si ea, sau daca stia despre acest lucru. Apoi poti sa le spui parintilor.

| musicfan a răspuns:

Spune-i parintilor ei, chiar daca nu va mai vorbi cu tine, dar o sa isi dea seama in viitor ca i'ai facut un bine si iti va multumi, parintii ei o vor ajuta sigur, pe tine nu prea te'ar asculta.

| Cristiano13 a răspuns:

Da numarul ei mai departe si mie :-P, PLATESC BINE

| roxana235 a răspuns:

Pai ai fro dovada? las-o in pace e viata ei e adevarat ca e o greseala da las-o in pace ai fi o paracioasa ce naiba lasooooooo

| Hahaha_5483 a răspuns:

Pai nu tu te gandesti sa vb cu ea cam asa cred da nu faci bine trebuie sa te duci la mama ei sa-i zici ca stie mai bine maikasa ce sa faca dar trebuie sa ai si dovezi cum ar fi mesajele de care ziceai si prezervativele de la ea din ghiozdan

sper sa-ti foloseasca ce ti-am zishappy

succes!