Bună.
Nu ai treabă, nu te bagi!
Sunt multe femei care beau și fumează și dau naștere la niște copii foarte sănătoși, iar altele se îngrijesc de ele, la milimetru cum s-ar spune și fac copii cu handicap.
La mulți ani!
Pa, pa.
I-ai facut o favoare spunandu-i asta, daca nu poate aprecia si a reactionat asa, chiar merita ca saracul copil sa se nasca cu vreo malformatie.
Sa nu zici mereu ce iti vine in cap chiar daca ai dreptate. Sunt mame care fumeaza insarcinate fiind si copii se nasc perfect sanatosi si sunt cazuri de mame care au foarte mare grija de ce si cum fac, mananca, beau si nasc copii cu probleme (ca mama mea). Deci, lucrurile nu sunt chiar asa de alb-negru sunt multe nuante de gri si geneticul se impune mai mult decat ne place sa credem.
Cat despre palma, sa-i fie rusine acelui ''adult''. Totusi depinde si de cum ai spus-o. E clar ca cel mai bine ar fi sa nu mai ai de-aface cu acei oameni. Ai grija de tine!
Daca nu e tatal tau, nu are dreptul sa te plesneasca. Bine, acum, nici parintii tai n-au voie sa te bata.
Aleas prostii, mama a fumat non stop cat a fost insarcinata cu mine si a si baut din cand in cand si sunt sanatos tun
insa nu mi se pare corect gestul aluia, eu il bateam de-i suna apa in cap, nu da tata in mine si da el si dupa ce incerci sa-l ajuti
Şi eu sunt sănătoasă tun. Bătăiţă!
Eu asa traiesc, cand ma tratezi cu bunatate si eu te tratez tot cu bunatate daca ma lovesti te lovesc si eu, nu am respect pentru nimeni doar pentru ca e mai mare in varsta cine vrea respect trebuie sa si-l castige si nu mi-e rusine sa lovesc o persoana mai mare decat mine
Persoanele mai mari li se pare ca ei sunt cei mai cei mai, iar atunci cind cineva le face observatgie ei cred raspunsul tau inferior
Pai tu nu ai nicio vina, asta e clar. Doar ca atunci cand incerci sa ajuti niste oameni inchisi la minte, se mai intampla si asa ceva.
Imi pare rau pentru tine. Poate ar fi mai bine sa nu mai ajuti oamenii care sti ca ar putea reactiona asa.
Cel mai bine e să-ti vezi de treaba ta în situatii că astea. Mereu când vrei să faci un bine esti luat în nume de rău. Asa e la noi.
Eu zic, sa stai linistita, nu ai patit nimic grav. Ti-a dat o plama pentru ca e prost, nu se trateaza asa o situatie. Ce a vrut el probabil e sa-si scoata putin sotia din `rusine` si a ales calea asta. A facut asa pentru sotia lui.
Hei! :-).
Si eu am mai primit palme de la tata si de la mama.dar ideea e ca eu le-am primit cu sens, dar sa nu crezi ca acum ti-am jignit parintii, in sensul ca am zis ca parintii mei sunt mai buni.
Acum orice parinte mai face greseli. unele mai grave, altele mai putin grave..desi tu ai avut mare dreptate.
Ideea e sa nu pui tot la suflet..altfel daca o sa o faci s-ar putea sa intri in depresie...
Incearca sa-l intrebi de ce te-a lovit, de ce a reactionat astfel...
Sunt sigura ca el te iubeste mult si ca acea palma a fost o mare greseala!
(imi cer scuze daca am avut greseli de orografie)
. Funda? :*
SUCCES
Diana,
fiecare om are dreptul sa aleaga in ce fel isi traieste viata.
Oricat de justificata ar fi opinia ta, iti recomand sa inveti aceasta lectie importanta: nu da sfaturi daca nu ti se cer, important ca tu sa respecti principiile tale de viata aplicandu-le in viata proprie, ceilalti au aceleasi drepturi ca si tine!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: