| SINGURATICULDAN a întrebat:

Sunt singur caci am un handicap si va intreb daca credeti ca voi merita si eu sa fiu fericit intr o zi
Va rog sa nu fiti rautaciosi,am fost iubit dar am fost parasit din cauza asta, ca am un handicap

13 răspunsuri:
| Mihaela1964 a răspuns:

Cred ca e normal sa fim atrasi de persoane frumoase, simetrice.De multe ori nu vedem insa uratenia sufletului, cautand doare exteriorul.Sunt convinsa ca vei afla fata cu care sa traiesti o frumoasa poveste de dragoste, depinde insa si tui ce tip de frumusete cauti...

| SINGURATICULDAN explică (pentru Mihaela1964):

Iti multumim pentru raspunsul tau!

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut SINGURATICULDAN!
Meriţi să fii fericit într-o bună zi?
Categoric! De fapt, fiecare om merită şi poate să fie fericit indiferent de cine este. Problema este că mulţi oameni nu ştiu cum poate fi dobândită această stare. Ştii care este cea mai răspândită greşeală care o fac mulţi? Aceea de a căuta fericirea în lucrurile ce ne înconjoară. Însă adevărata fericire e o stare de spirit care are foarte puţină lăgătură cu lucrurile exterioare. Mulţi au ajuns să găsească fericirea când au devenit conştienţi de necesităţile lor spirituale şi au depus eforturi pentru a şi le satisface.
Te îndemn să citeşti acest articol care sper să te ajute: http://wol.jw.org/ro/wol/d/r34/lp-m/102006122
Îţi doresc succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde in ce consta fericirea ta... Fii puternic si ai sa treci peste orice obstacol atata timp cat esti inconjurat de persoane care te iubesc, indiferent ca-ti sunt rude sau amici, iar daca aceste persoane nu exista, inca te ai pe tine, iar tu dragule esti cel mai important pentru tine. Mie mi-e usor s-o spun, DAR handicapul nu e o scuzawinking Nu mai blama o problema din nastere pentru ce ti se intampla in iubire. Cand iubesti pe cineva il accepti asa cum e, cu probleme, cu tot, devii o parte din el si-l accepti asa cum e. Nu ai fost iubit, ai fost doar parasit, daca erai iubit ar fi fost asa pe termen nelimitat, asa cum e normal sa fie pana la urma... Iti pierzi increderea in tine, iar daca pierzi un lucru din propria fiinta, te pierzi si tu ca om, si nimeni nu e mai important ca TINE. Fii tare, cand o sa fie mai binewinking

| milan9 a răspuns (pentru anonim_4396):

"Depinde in ce consta fericirea ta... Fii puternic si ai sa treci peste orice obstacol atata timp cat esti inconjurat de persoane care te iubesc, indiferent ca-ti sunt rude sau amici, iar daca aceste persoane nu exista, inca te ai pe tine, iar tu dragule esti cel mai important pentru tine. Mie mi-e usor s-o spun, DAR handicapul nu e o scuzawinking Nu mai blama o problema din nastere pentru ce ti se intampla in iubire. Cand iubesti pe cineva il accepti asa cum e, cu probleme, cu tot, devii o parte din el si-l accepti asa cum e. "
Foarte frumos raspunsul... happy

| SINGURATICULDAN explică (pentru milan9):

Multumesc

| anonim_4396 a răspuns (pentru milan9):

Mersi, sper sa-l ajute, pentru ca-l inteleg cum se simte, toti suntem pusi in situatia lui odata si odatawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu tu esti cu probleme, ci cei superficiali care gandesc ca o persoana cu handicap nu merita iubita. Sunt convinsa ca vei gasi pe cineva care sa nu fie superficial.

| SINGURATICULDAN explică (pentru anonim_4396):

| AndyLavy a răspuns:

Ce handicap ai?

| PyRoMaNc3r a răspuns:

Nu ma lua in nume de rau, dar daca handicapul tau este grav si nu stai bine la capitolul "bani", nu sunt singur ca o sa gasesti pe cineva... Dar totusi nu iti pierde speranta happy

| SINGURATICULDAN explică (pentru PyRoMaNc3r):

| SINGURATICULDAN explică:

Un handicap numit in popor git strimb